Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3495)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(3495)
    • 5 Star(3236)
    • 4 Star(162)
    • 3 Star(42)
    • 2 Star(33)
    • 1 Star(22)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/06/2021

    Materiał budowlany jest trwałym stopem aluminium. Nie wydaje się tanie ani niskiej jakości. Niestety, przycisk posiada tylko jeden tryb (włączony). To wygodne, że ten model ma powiększoną soczewkę. Przetestowałem go przy użyciu dwóch różnych baterii AA (alkaline i LiFeS). Zauważyłem, że ciało latarki nie robi się gorące nawet po długim czasie użytkowania. Ma maksymalną odległość wiązki 100 metrów, czyli 328 stóp. Naprawdę dobry zasięg i wydajność w tej cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Materiał budowlany to dobrej jakości aluminium. Waży 28 gramów (bez baterii). Podobają mi się te zoomable obiektywy. Kliknięcie przycisk ma tylko jeden tryb (on-off). Jest zasilany jedną baterią typu AA. Jasność jest przyzwoita, a belka ma dobry zasięg. Jest kompatybilny z ogniwami NiMH. Ciało latarki nie nagrzewa się nawet po długim czasie użytkowania. Testowałem go również w zimnym i gorącym środowisku, nie zauważając żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Towary były źle spakowane, pudełko pogniecione, ale latarka nie uległa uszkodzeniu. Sprawdziłem normalną baterię AA. Jest przyciemniony, ale dobry do oświetlenia pomocniczego. Działa również z baterią na 1.2 V. Jest korekta ostrości. Nie ogrzewa się w pracy. Jest tylko jeden tryb.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wygrał tę latarkę w grze Gamebox. Przybyli do Grecji w 14 dni (ale czekali na wysyłkę przez około 60 dni..) w słabym pakiecie, ale bez uszkodzeń. Jest to bardzo przydatna mini latarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Dobra latarka, ma dobre wykończenia, i dobrej jakości materiał, latarka jest mała i z dobrym oświetleniem, i dobrą regulacją zoomu. Rekomendowana cena jakości. Przybyło szybko do mojego kraju i dobrze spakowane, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ładna kieszonkowa latarka. Dopasowuje koncentrację. Dostarczony никельцинковый 1,7V bateria działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Ładna lampka. Jest funkcja zoomu. Polecam cenę - jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Very good small and practical flashlight, quality is also very nice, on AA Ni-MH shines good.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Dotarł w idealnym stanie, transport był bardzo szybki. Jestem zadowolony z produktu. . . . . . . . . . . . . . Jedynym minusem jest to, że nie miał baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo ładny element, dać dobre światło, czuje się wytrzymały i pracuje z jedną baterią AA, ma funkcję zoom, która działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 777
    • Ft8 282
    • Ft7 631
    • Ft4 212
    • Ft7 628
    • Ft13 941
    • Ft4 597
    • Ft4 212
    • Ft3 064
    • Ft18 399
    • Ft18 588
    • Ft3 831
    • Ft4 979
    • Ft3 831
    • Ft3 316
    • Ft3 831
    • Ft9 968
    • Ft3 831