Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/04/2021

    Ładny gruby pbt, dobry materiał i uczucie. Są małe guzki na podbrzuszu, szorstkie miejsca, ale nie widoczne ani czułe, gdy zakrętki są w desce. Legendy są przyzwoite.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo ładnie wyglądają klawisze. Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Bardzo dobre klawisze pasują do mojego Rk71.. Naisuuu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Świetna rzecz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Te klawisze wyglądają bardzo ładnie i brzmią lepiej niż większość klawiszy. Jedynym problemem jest to, że nie są one stosowane z rgb, ponieważ rgb przez nie świeci. Poza tym, dobra jakość za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Cudowny zestaw ergonomiczny, który jest bardzo dobrze zapakowany w dwie tace styropianowe. Doskonała wartość dla pieniędzy. Zajęło kilka dni, aby dotrzeć do Włoch, które również jest cudowne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Niesamowity zestaw klawiszy. Czują się naprawdę wysokiej jakości i są naprawdę grube. Klawiatura wygląda jak na zdjęciu i nie jest wypaczona. Opakowanie było standardowe kartonowe i piankowe, które naprawdę kocham. Mogę polecić to z pewnością, te klawisze są niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Jakość jest niesamowita i czują się premium. Są tak satysfakcjonujące w użyciu, że przez cały czas mam ochotę pisać rzeczy. Grafika na klawiszach wygląda świetnie, a wibracje są po prostu idealne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Czuje się naprawdę ładnie i wygląda bardzo dobrze tylko nie spodziewaj się uruchomić rgb lub będzie można zobaczyć przez nasadkę i zobaczyć łodygę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Tak, ale to nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 518
    • Ft17 518
    • Ft15 606
    • Ft24 844
    • Ft21 022
    • Ft22 296
    • Ft26 119
    • Ft26 119
    • Ft20 385
    • Ft21 659