Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/08/2021

    Bardzo dobry materiał i spełnia się ze zdjęciem jedyna rzecz jest to, że nie zauważa się koloru na klawiszach jest zauważalny tylko poniżej, ale bardzo dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Był w niesamowitym stanie z dobrym wsparciem klienta, jak również. Oto kilka zdjęć czapek: (klawiatura to ajazz ak33)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Bardzo dobra jakość i ogólnie niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Klawisze były dobre i miały o wiele bardziej miękki dźwięk niż moje stare rykoszety mojej królewskiej kludzie. Polecam i przyszedł około 3 tygodnie wcześniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Takie ładne klawisze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Ładnie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Był w styropianowym i czystym kartonowym pudełku. Ekstremalnie czysty, wygląda na biały futerał Skyloong GX68x. Ładne uczucie na powierzchni i legendy były bardzo jasne, projekty również bardzo ładne. Drutowy breloczek włączony był również coś naprawdę przydatnego. Ogólnie, bardzo dobry zestaw klawiszy jak na swoją cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Niesamowity produkt, uwielbia czcionkę i zdjęcia wszystkich pingwinów, zdecydowanie polecam te, ponieważ są naprawdę ładne i wyglądają jeszcze lepiej w osobie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    This set was good, although the space bar bleeds light a little, and keycaps for stabs such as enter were a little bit weird when putting on, but overall a good purchase!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Wszystko pasuje. Super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 502
    • Ft9 174
    • Ft5 569
    • Ft9 830
    • Ft16 057
    • Ft25 890
    • Ft5 241
    • Ft16 385
    • Ft29 495
    • Ft15 074
    • Ft20 318
    • Ft19 663
    • Ft20 974
    • Ft20 646
    • Ft18 351
    • Ft28 184
    • Ft18 351
    • Ft15 729