Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(290)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(290)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    Ten zestaw Keycap jest naprawdę ładny. Nie mogę porównywać z innymi klawiszami PBT, ale jest 100 razy lepszy niż normalne mięśnie brzucha. Odciski w pasku spacjalnym, esc i klucz wejściowy są dobrze wykonane. Przesyłka była bardzo szybka. Zalecane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Jest bardzo dobry, jakość nie wydaje się tania. Ale to wciąż plastyka. To nic wielkiego, więc w porządku. Jedyną rzeczą, która może być ulepszona, jest to, że litery były przejrzyste lub lukrowane, ponieważ nie można zobaczyć żadnego rgb klawiszy. Widać zewnętrzną część, ale same klucze są niemożliwe do zobaczenia. Wrzucę zdjęcie RGB do recenzji. Polecam tę klawiaturę każdemu, kto ją lubi. Jeśli jest coś, co chciałbyś wiedzieć, po prostu zapytaj!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetne klawisze są niesamowite i wyglądają tak dobrze, jak się czują. Problemem jest to, że siedzą trochę wysoko na moich czerwieńch, więc mogę zobaczyć moje pchnięcia nieco bardziej niż lubię, ale są świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Przyszedł o 2 tygodnie dłużej niż się spodziewaliśmy, ale jego niesamowita, dobra jakość, układ US, zmieszałem klawisze z oryginalnymi na mojej klawiaturze 10/10. Chciałbym, żeby to był nordic układ th

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Te klawisze są bardzo ładne w tej cenie, są grube i mają ładną fakturę do nich. Dostajesz klucze strzałek, różnej wielkości klawisze i druciany breloczek (biały), który był bardzo ładny. Oceniłbym to 5/5 dla każdego, kto jest w budżecie, ale chce kilka dobrej jakości klawiszy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Keep in mind those wondering on getting this keycap set. It's so cheap on Ali/Banggood for a reason. The Keycaps shine-through like hell I haven't got around to foam every key or to tape it up so currently have to run without LED's But over-all for a cheap build or upgrade it looks great (For those who like monochrome) Mechzone PBT Single Shot Keycap set on RK61 Added in the photos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Jeśli chodzi o produkt, który obecnie używam jest bardzo dobrej jakości i bardzo gruby, druk jest piękny i należy pamiętać, że nie ma przejrzystości w literach, co dla mnie nie stanowi problemu, ponieważ wygląda równie pięknie. Co do wysyłki, biorę trzy dni tutaj w Hiszpanii, dokładnie jest barceona, bardzo dobra prezentacja i opakowanie, jest w dwóch oddzielnych tacach, jedna na klawiatury 60% i jedna na dodatkowe klawisze, w moim przypadku, użyłem ich do klawiatury gk64, W którym są spektakularne, mam nadzieję, że ci to służyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Wyglądasz świetnie, też się czujesz miło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Grube nasadki pbt w układzie ANSI oraz dodatkowe nasadki dla różnych odmian w jego obrębie w postaci 60%. Wyglądają ładnie i mają dla nich miłe uczucie, naprawdę podobały się ich kawałki akcentu. Był z przewodowym breloczkiem, który był miłym dodatkiem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło 9 dni, aby dotrzeć, motyw malowania atramentu jest naprawdę ładny, jednak czują się naprawdę tanie i mają dużo połysku podczas używania rgb szczególnie z paska kosmicznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 838
    • Ft6 699
    • Ft23 758
    • Ft16 142
    • Ft26 500
    • Ft9 136
    • Ft9 136
    • Ft3 043
    • Ft10 050
    • Ft21 321
    • Ft17 056
    • Ft16 447
    • Ft21 443
    • Ft18 884
    • Ft18 762
    • Ft29 485
    • Ft18 275
    • Ft3 683