Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(301)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(301)
    • 5 Star(266)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    Ten zestaw Keycap jest naprawdę ładny. Nie mogę porównywać z innymi klawiszami PBT, ale jest 100 razy lepszy niż normalne mięśnie brzucha. Odciski w pasku spacjalnym, esc i klucz wejściowy są dobrze wykonane. Przesyłka była bardzo szybka. Zalecane.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Świetne klawisze są niesamowite i wyglądają tak dobrze, jak się czują. Problemem jest to, że siedzą trochę wysoko na moich czerwieńch, więc mogę zobaczyć moje pchnięcia nieco bardziej niż lubię, ale są świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Przyszedł o 2 tygodnie dłużej niż się spodziewaliśmy, ale jego niesamowita, dobra jakość, układ US, zmieszałem klawisze z oryginalnymi na mojej klawiaturze 10/10. Chciałbym, żeby to był nordic układ th

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Keep in mind those wondering on getting this keycap set. It's so cheap on Ali/Banggood for a reason. The Keycaps shine-through like hell I haven't got around to foam every key or to tape it up so currently have to run without LED's But over-all for a cheap build or upgrade it looks great (For those who like monochrome) Mechzone PBT Single Shot Keycap set on RK61 Added in the photos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Jeśli chodzi o produkt, który obecnie używam jest bardzo dobrej jakości i bardzo gruby, druk jest piękny i należy pamiętać, że nie ma przejrzystości w literach, co dla mnie nie stanowi problemu, ponieważ wygląda równie pięknie. Co do wysyłki, biorę trzy dni tutaj w Hiszpanii, dokładnie jest barceona, bardzo dobra prezentacja i opakowanie, jest w dwóch oddzielnych tacach, jedna na klawiatury 60% i jedna na dodatkowe klawisze, w moim przypadku, użyłem ich do klawiatury gk64, W którym są spektakularne, mam nadzieję, że ci to służyło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Wyglądasz świetnie, też się czujesz miło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Zajęło 9 dni, aby dotrzeć, motyw malowania atramentu jest naprawdę ładny, jednak czują się naprawdę tanie i mają dużo połysku podczas używania rgb szczególnie z paska kosmicznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Klawisze mają wiele szczegółów i są po prostu naprawdę dobre w ogóle. Żegluga trwała tylko 4 dni, co jest niesamowite. Polecam. Jest wyposażony w breloczek i proste opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Keycaps było niesamowite i ma bardzo ładne estetyki. Zawiera również spinacz, który jest ładny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Bardzo dobre klawisze! Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. Dobre szczegóły w projektach tych, które mają zdjęcia. Kupiłem je na klawiaturze Anne Pro 2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 994
    • Ft23 686
    • Ft16 489
    • Ft25 785
    • Ft7 194
    • Ft2 696
    • Ft9 892
    • Ft19 488
    • Ft26 985
    • Ft13 491
    • Ft19 128
    • Ft16 789
    • Ft18 888
    • Ft19 188
    • Ft26 985
    • Ft24 286
    • Ft15 590
    • Ft16 489