Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • akex
    GB
    05/01/2021

    Bardzo ładnie wyglądają klawisze i spada dobre do pisania. Jedna skarga na moją jest taka, że różowe klawisze pozwalają świecić światło, przez które rujnuje wygląd i jest dość irytujące.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Miło zaskoczona. Listy, kolory i odciski na klawiszach są całkiem dobre, i mają bardzo ładną fakturę, która wydaje się być premium. Mam tylko to, że różowe klawisze przepuszczają trochę światła w zależności od koloru rgb, ale nie jest tak źle.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Bardzo ładne klawisze, czuć się bardzo dobrze, jakość jest również dobra. Dostawa z CN do De trwała 3 tygodnie. Miał problemy z przekładnią i tylnymi klawiszami, ponieważ stabilizatory z nakrętek się zepsuły. I jeszcze bardzo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przyszło dwa dni wcześniej niż przewidywano czas dostawy. Wygląda wspaniale na mojej białej klawiaturze RK61! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Bardzo ładnie i dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Piękny zestaw klawiszy. Świetnie się pisze, ale jeden problem. 3-4 Kluczyki były źle wykonane, więc plus, gdzie przełącznik spotyka się z klawiszem był zbyt mały, by pasował. Da się to naprawić, tylko zdrapując wnętrze plus trochę w dół, aż się zmieściło. Należy pamiętać, że nie są one stworzone dla RGB.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Bardzo solidne klawisze, idealnie pasują do mojego GK61. Ładny kolor i wykończenie, czuć się solidnie podczas pisania. Wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu, jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    b doesn’t fit on any switches i have other than that good it also comes with my new favorite key cap puller

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Szybka dostawa! Otrzymał, a nie oczekiwał. Czekam teraz na moją GK61 przed zrobieniem testu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Ładne klawisze, działa bardzo dobrze z moim drewnianym gk61

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 087
    • Ft4 027
    • Ft9 461
    • Ft11 415
    • Ft10 744
    • Ft26 864
    • Ft17 094
    • Ft16 789
    • Ft13 125
    • Ft14 652
    • Ft14 652
    • Ft16 453
    • Ft15 446
    • Ft15 262
    • Ft19 476
    • Ft9 767
    • Ft15 873
    • Ft3 691