Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(48)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Ładnie, tanio, robi swoje. Mam nadzieję, że to potrwa. Ale nie mogłem ustawić go jako przedłużacz ze smartfona, nie rozpoznałem wifi w moim domu. Również nie można tego zrobić z WPS przez router. W końcu zrobiłem to z moim laptopem z systemem Windows. Martwi mnie również to, że nigdzie nie mogę znaleźć nowszego firmware'u. Instrukcje w języku angielskim wliczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Otrzymałem produkt przed chwilą. Ma własne Wi-Fi, ale nie może znaleźć mojego lokalnego wifi. I jest uszkodzona w środku. Jak potrzęsę, to coś w środku. /Żadnych zewnętrznych uszkodzeń. W ciągu 5 minut czuć dym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    All ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Małe i skuteczne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Jakość folderu sygnałowego jest bardzo dobra, ustawienia są łatwe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Otrzymałam białą jednostkę w przeciwieństwie do ilustrowanego obrazu. Konfiguracja była dość prosta i standardowa, jak wi-fi powtarzacze iść. Niestety, nie możesz zmienić standardowej nazwy użytkownika lub hasła samego urządzenia, ale po wprowadzeniu danych wifi, nie ma możliwości zalogowania się i przeglądania hasła do wifi lub danych. Dwa przyciski w mojej wtyczce to zasilanie i wifi i oba nie działają z jakiegoś powodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Najlepszy!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Działa zgodnie z oczekiwaniami. Jest łatwy do zainstalowania, ale podręcznik jest trudny do odczytania ze względu na mały druk. Podręcznik w PDF byłby lepszym rozwiązaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Batista
    US
    02/12/2021

    Byłem zadowolony z zakupu, tylko jeden jest, że nie przyjął hasła z sieci, które mają *_/ na przykład, oprócz tego doskonałe w cenie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 928
    • Ft7 158
    • Ft15 516
    • Ft8 191
    • Ft5 674
    • Ft6 431
    • Ft8 702
    • Ft19 302
    • Ft12 321
    • Ft6 431
    • Ft5 674
    • Ft9 839
    • Ft9 174
    • Ft20 439
    • Ft6 552
    • Ft7 863
    • Ft19 220
    • Ft5 297