Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/03/2021

    Jest w ciągu dwóch tygodni, w świetnej jakości, i dobrze, że jest dokładnie taki jak na zdjęciu. Fajnie wygląda na mojej klawiaturze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo solidne nasadki klawiszowe i wyglądają niesamowicie polecam je 10/10

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo ładne i w ciągu 1 tygodnia to na mojej klawiaturze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Wielkie klawisze :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Kocham te klawisze, były przyzwoitą ceną za elegancki design, nie skupiłem się na klawiaturze, więc kupiłem nową klawiaturę, która ma 60% i jest stworzona do tego typu klawiatury. Naprawdę polecam szczególnie dla tak unikalnej czcionki na listach, które naprawdę myślałem, że są po prostu bajeczne. Przyszedł w przyzwoitym czasie! Opakowanie też było ładne, wszystkie klucze w piankowej wyściółce w drewnianej skrzyni, którą otworzyłem do góry nogami przypadkowo z jeden klucz wypadł, ale poza tym to był świetny zakup i polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Fantastyczny! Wygląda naprawdę dobrze na moim corsair Strafe mk2, jedynym problemem jest to, że klawisz jest nieco za mały i nie pasuje. Inaczej wszystko inne działa i jestem z tego zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Przybył przed spodziewaną datą. Aplikacja była łatwa w użyciu. Produkt zgodny z opisem i wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    To bardzo dobrej jakości klawisze. Sztuka wydaje się trochę dziwna, ale w niezły sposób. Bardzo je lubię!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Przyzwoity czas wysyłki, bardzo dobra jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Dobrej jakości Keycaps i przed dostawą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 065
    • Ft10 479
    • Ft10 807
    • Ft21 617
    • Ft17 686
    • Ft18 341
    • Ft19 651
    • Ft16 376
    • Ft3 600
    • Ft19 651
    • Ft3 272
    • Ft21 617
    • Ft13 100
    • Ft37 996
    • Ft13 427
    • Ft15 720
    • Ft22 927
    • Ft16 376