Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Świetny produkt, spełniło się w 100% oczekiwania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Dostarczone na czas i dobrze spakowane. Jest to świetny zestaw do sortowania elementów pociągu zasilającego, dla najlepszej wydajności baterii. Pomiar pnia był spójny, a odczyt prądu mieścił się w granicach 50mA, gdy mierzył się z miernikiem wysokiej dokładności. Zmodyfikowałem powóz, żeby zabrać też EFR, proszę zobaczyć zdjęcia. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Doskonałe narzędzie do silników bezszczotkowych rc. Bardzo dobrze zbudowany i intuicyjny. Świetnie jest wykonany z aluminium, a nie z tworzywa sztucznego termoformowanego. Gorąco polecam jednostkę. Jedyną wadą jest chińskie oznaczenie wskaźników. Powinien wysłać naklejki w języku angielskim umieścić na nich, więc będzie to mniej mylące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2021

    Mam to kilka miesięcy temu i test na kilku silnikach, Działa zgodnie z oczekiwaniami, bo do tej pory

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Nice build quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2019

    Grundsätzlich eine super Idee dieser Motorenprüfstand, aber leider hat die mechanische Fertigungsqualität Mängel: 1. Im Kugelumlauflager fehlen Kugeln, daher wackelt die Führung bzw. der ganze Schlitten! :( 2. Die Bohrungen zur Befestigung des Schlittens auf dem Axiallager sitzen falsch, dadurch sitzt das Axiallager nicht mittig unter dem Schlitten! :( Wenn ich dazu komme lade ich noch Fotos hoch! Anscheinend hat die Qualitätsprüfung geschlafen oder gar nicht stattgefunden - das geht besser!!! Die elektronischen Komponenten sind ok. English: Basically a great idea of this engine test bench, but unfortunately the mechanical manufacturing quality has deficiencies: 1. there are no balls in the recirculating ball bearing, so the guide or the whole carriage wobbles! :( 2. the bores for fixing the carriage on the axial bearing are wrong, therefore the axial bearing is not centered under the carriage! :( When I get to it I upload some photos! Apparently the quality check has slept or not taken place at all - this works better!!! The electronic components are ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Nie jest wystarczająco dokładne do obliczenia ciągu kontra. Znana waga samolotu. Jednak sprawdza się w sam raz w przypadku testów porównawczych. tj. różne rekwizyty i różne baterie. Jedyną krytyką, jaką mam jest dostawca powinien zawierać naklejkę przedstawiającą angielski opis dla 3 przycisków, aby kupujący mógł po prostu zastosować to nad chińskimi znakami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2020

    Bardzo dobrze wykonane - naprawdę dobre wykonanie. Tylko jedna potencjalna wada: głowa użytkownika zbliża się dość blisko płaszczyzny śmigła. Dla odczytu ciągu: można obejść naciskając prawy przycisk (Tare) podczas maks. ciągu. Po zatrzymaniu silnika maksymalny ciąg można odczytać jako odpowiednią wartość ujemną 1:1. W przypadku danych elektrycznych (napięcie, aktualna moc): Lepiej zrobić migawkę z kamerą i odczytać dane po tym czasie. Uważaj i trzymaj się z dala od rekwizytów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Mayatech MT10PRO Prąd miernik 10KG Napinany Silnik Napęd Śmigłowy Pomiar Moc LCD Wyświetlacz dla RC Model Racing Dron. Po zabezpieczeniu wszystkiego, wykonaniu małego testu, trzeba było się przyzwyczaić. Czytanie dobrze i wartość jest prawie do prawdy. Ładnie zapakowane i dostarczone bez wad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$42.72
    • US$9.19
    • US$20.99
    • US$10.24
    • US$21.99
    • US$7.99
    • US$60.05
    • US$18.99
    • US$19.35
    • US$20.60
    • US$14.99
    • US$9.19
    • US$57.49
    • US$9.50
    • US$13.79
    • US$14.99
    • US$16.99
    • US$99.99