Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(8)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(8)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    To nie Maxkey, przysłali mi Domikey. Wygląda na to, że to samo. Mimo to, bądź tego świadomy. Brak dodatkowych kluczy ikon. Nie podoba mi się, jak rozłożone klucze są w walizce. Nic nie wskazuje, do którego wiersza odpowiadają klucze. Na przykład są trzy zestawy stron w górę/w dół, ale nie wskazują, do którego wiersza należą. Byłoby miło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Brzmią naprawdę ładnie, jest tu oznaczony jako MAXkey, ale tak naprawdę jest DOMIKE (już wiedziałem, że tho) Plastik staje się grubszy w połowie, aby nadać dźwięk „Thocc". Keeb w wideo ma GP Switch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Doskonałe klawisze cvaps, nic do powiedzenia poza BRAVO

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zamiast kluczy Maxkey, mam klucze do Domikey.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    To naprawdę świetny zestaw klawiszy. Kolory są żywe, ale nie nieznośne, klawisze są super grube, podwójne ujęcie. (w rzeczywistości stają się grubsze w połowie miejsca, w którym zaczyna się drugi plastik) A wykończenie powierzchni wygląda i jest świetne pod palcami. Jest blisko połysku, ale nie do końca, co lubię. Brzmią świetnie podczas pisania i całkowicie zmieniły dźwięk mojej deski, dzięki czemu jest bardziej „thonky" i niższy rzut. Nie są połyskujące, więc jeśli masz diodę LED, zobaczysz ją tylko pomiędzy kluczami. Ponad 100 dolarów za bardziej masową wersję klawiszy, jak ten, może być trochę za dużo, ale powiedziałbym, że warto, biorąc pod uwagę świetną jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    To są Domikey Atlantis Keycaps, nie Maxkey, ale już to wiem przed zakupem, skoro Maxkey nie oferuje tego koloru. Jakość jest na równi z Maxkey. Mają ten sam profil i czcionkę. Wszystkie klucze są kompletne. Nie narzekam na produkt w ogóle. Moja jedyna skarga to opakowanie rzeczy. Nie ma takiej ochrony jak folia bąbelkowa czy wypełniacz wewnątrz plastikowej torebki. Sama torebka jest uszkodzona, gdy ją otrzymałam. Na szczęście nie ma uszkodzeń samego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Zamówiłam klawisze Maxkeya, a zamiast tego wysłano mnie do Domikey. Mimo to jakość ich jest naprawdę dobra! Wyglądają na chrupiące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Uwielbiam klucze. Czują się niesamowite i były świetną jakością. Dotarli też do mojego progu, co było wspaniałe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$65.99
    • US$16.99
    • US$45.99
    • US$14.99
    • US$44.99
    • US$89.99
    • US$51.99
    • US$26.39
    • US$49.99
    • US$64.99
    • US$68.99
    • US$49.99
    • US$24.99
    • US$53.99
    • US$21.99
    • US$65.99
    • US$93.99