Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Uwielbiam ten kran, dokładnie tego potrzebowałem, jeszcze go nie zainstalowałem na zlewie, ale wkrótce to zrobię. Świetna jakość i zbilansowana waga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył z 30 dni, ale warto czekać, bardzo piękne i dobrze wykończone, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo ładna cena za produkt dobrej jakości! Bardzo łatwy w użyciu. Nigdy nie poparzysz rąk tym kranem. Moja żona to uwielbiała i ja też. Nie wahaj się i kup jeden, ponieważ otrzymasz wszystkie rzeczy w- dobrze zapakowane pudełko! Dostarczenie było bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetny i ładny produkt z dwoma trybami - regularne i prysznic. Jest bezpiecznie zapakowany, więc nie ma powodu, by bać się zniszczeń podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Doskonała, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Za te pieniądze, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu.....polecam go każdemu!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Niesamowity produkt, jakość jest dobra. To jest warte twoich pieniędzy. Transport był bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2020

    Bardzo piękna, super szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo dobra jakość, jestem zadowolony z mojego kranu, to było bardzo szybkie i obsługa też była łatwa.Musiał zapłacić podatek po podatku komunikacją Z firmą w Spartan, w swoim czasie, moje zamówienie było na moim progu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 792
    • Ft16 792
    • Ft10 684
    • Ft5 188
    • Ft4 580
    • Ft2 806
    • Ft4 935
    • Ft2 113
    • Ft16 792
    • Ft3 176