Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/07/2021

    Uwielbiam ten kran, dokładnie tego potrzebowałem, jeszcze go nie zainstalowałem na zlewie, ale wkrótce to zrobię. Świetna jakość i zbilansowana waga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Przybył z 30 dni, ale warto czekać, bardzo piękne i dobrze wykończone, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo ładna cena za produkt dobrej jakości! Bardzo łatwy w użyciu. Nigdy nie poparzysz rąk tym kranem. Moja żona to uwielbiała i ja też. Nie wahaj się i kup jeden, ponieważ otrzymasz wszystkie rzeczy w- dobrze zapakowane pudełko! Dostarczenie było bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Świetny i ładny produkt z dwoma trybami - regularne i prysznic. Jest bezpiecznie zapakowany, więc nie ma powodu, by bać się zniszczeń podczas transportu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ilsendi
    BH
    09/10/2021

    Dotarły w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Doskonała, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Za te pieniądze, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zakupu.....polecam go każdemu!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Produkt dobrze wyglądający, dobrze wyglądający, dobrze wyglądający i dobrze pracujący. Ale jest za nisko, a pod spodem nie ma miejsca na zmywanie naczyń, więc zdjąłem 2 gwiazdki. Również, wkrętanie rur nie pasuje do kraju, więc rura musi być wymieniona, ale to nie problem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Niesamowity produkt, jakość jest dobra. To jest warte twoich pieniędzy. Transport był bardzo szybki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 731
    • Ft16 880
    • Ft2 928
    • Ft9 235
    • Ft3 182
    • Ft22 296
    • Ft5 148
    • Ft5 572
    • Ft3 307
    • Ft4 043