Opinie klientów

4.99 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(213)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 27/11/2020

    Super szybka wysyłka są entuzjastyczne, więc kup zabawy świetne pochwały używam ich do skrzydła. Super szybka wysyłka jest zachwycona, więc kupowanie sprawia przyjemność, używam go jako skrzydła.

    Komentarze
  • 01/07/2020

    Produkt dotarł dziś, 25 dni z amerykańskiego towaru do Brazylii. Produkt wydaje się świetną jakością budowy, nie widzę czasu, aby inne produkty przyszły wreszcie umieścić mój Mini Talon do latania.

    Komentarze
  • 06/12/2020

    Bardzo dobrze wykonane, a także doskonałe ułożenie połączeń inav konfigurator dobrze zrozumieć

    Komentarze
  • 02/07/2020

    To drugi, który kupuję. Przybyli dobrze zapakowani i zapieczętowani. Używany z Inav 2.5 na sonicznym modelu skrzydła Ar900

    Komentarze
  • 17/12/2020

    Dobra

    Komentarze
  • 18/10/2020

    Doskonała jakość produktu dla pieniędzy. Przybyły krótkie czasy

    Komentarze
  • 20/02/2019

    The best INAV fight controller you can buy as of Feb 2019, The Matek F722 Wing has tones of features such as built in camera switcher, all uarts can be used inverted, built in pdb, pin heads for quick connections and faster possessing speeds over an F4. Check out my youtube in the feature for a full review, wiring, setup and installation. https://www.youtube.com/spunfpvcanada

    Komentarze
  • 21/04/2019

    Great flight controller! Much better than the Omnibus F4 board i used for iNav previously. What I like: -Well labelled and easy to install -Power all electronics from this, no need for complex wiring with external becs and filters -colour coded pins -Camera switcher built in -USB facing up to it's easy to connect to once installed in aircraft -current sensor is accurate

    Komentarze (1)
  • 03/10/2019

    digne successeur de la matek f411, je suis pas sûr que la différence de prix justifie l'achat de celle ci.

    Komentarze
  • 29/02/2020

    Najlepsze deski do skrzydeł i samolotów! Wiele uartów, włącznik kamery, czujnik prądu, włącznik kamery... Nie możesz teraz prosić o więcej...

    Komentarze (1)
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7,040
    • Ft2,345
    • Ft72,191
    • Ft4,986
    • Ft6,453
    • Ft8,508
    • Ft7,921
    • Ft16,138
    • Ft4,235
    • Ft2,638
    • Ft3,812
    • Ft8,182
    • Ft13,790
    • Ft88,038
    • Ft7,334
    • Ft4,399
    • Ft4,399
    • Ft6,747