Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/06/2021

    пришла за две недели, подключил к компу все норм видит! буду ставить на AirWing pro1000, остальное можете спрашивать в Инстаграмм

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Jest dobrze zaprojektowany do samolotu, ponieważ można zostawić złącze USB, gdzie chcesz, i poza tym, że masz dolną płytkę w celu ochrony przed ewentualnymi zakłóceniami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo ładny i przyzwoity jakości kontroler lotu do stałych skrzydeł z inav

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Robi to, co powinno. Wiele połączeń, nie za ciężkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wygląda dobrze, zobaczmy jak to wygląda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Хороший полетник для крыла. Я так понимаю что из минусов это отсутствие поддержки Arduplane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Посылка пришла с разорваным упаковочным пакетом. Но все детали оказались наместе. Конечно это работа почтальенов и таможеников. К магазину у меня нет претензий.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Jeszcze go nie zainstalowałem, ale mam Hurd kraty opinie z tym produktem i instrukcje są esej do naśladowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    The the ordered item are arrived normal in good condition....but package is not pack properly cox the products got out of the soft foam packing.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Zamówiłem dwa takie, doskonałe FC. Jeden z nich przyszedł bez folii bąbelkowej, może jeden z...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 509
    • Ft9 186
    • Ft18 744
    • Ft13 597
    • Ft8 909
    • Ft14 125
    • Ft10 290
    • Ft12 127
    • Ft8 450
    • Ft27 936
    • Ft16 834
    • Ft4 774
    • Ft14 638
    • Ft5 408
    • Ft23 788
    • Ft9 880
    • Ft50 922
    • Ft23 155