Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1286)
  • Obrazy
  • Wideo(15)
  • All Star
    • All Star(1286)
    • 5 Star(1230)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/08/2020

    Dobry kontroler, użyj go w Ranger G2 Ale proszę pamiętać, że to nie jest Matek F405-SE - to jest Matek F405 CTR W opisie jest to F405-SE, a na stronie zdjęcie F405-SE, ale dziś otrzymuję pakiet - jest F405 CTR - zobacz moje zdjęcia załączone. Dla moich obecnych planów jest ok, ale proszę pamiętać, że F405-SE i F405 CTR mają inne specyfikacje i inne cele w INAV.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Doskonałe FC już używane na innych dronach. Wysyłka na czas. Przesyłka dotarła nietknięta. Doskonałe FC już używane na innych dronach. Wysyłka na czas. Przesyłka dotarła nietknięta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2020

    Dobry kontroler lotu! Zainstalowałem tu INAV i zamontowałem go do Volantex Ranger G2. Proszę pamiętać, że nie ma śrub montażowych w opakowaniu - na zdjęciu użyłem śrub z mojego starego quada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Wszystko było bezpieczne i zdrowe, paczka nigdy nie została otwarta. Czas dostawy w miesiącu z kucykiem. To ciekawe, że jakaś stewardesa przychodzi CTR, chociaż sklep pisze, że SE, osobiście przyszedłem SE. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Vienas geriausiu kontrolerių. Veikia INAV konfigūratoriuje iš dėžutės. Lengvai pajungiamas ir konfigūruojamas. Rekomenduoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Działa świetnie, ale nie mogę go uruchomić w betalocie, więc pojechałem do Inav i nie mogę uruchomić brzęczyka nie mam nic do narzekania. Uwielbiam jak działają kontrolerzy lotów F4 z tym problemem. Łatwo jest ustawić go prawidłowo początkującego lub eksperta. Włożyłem kontrolera lotu do mojego czarodzieja x220s. To była dość szybka dostawa. Mam nadzieję, że długo potrwa, jeśli nie rozbiję się zbyt mocno

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Jekaterynburg jest 17 dni drogi stąd. 4 gwiazdki do pakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Moduł był w zwykłym pakiecie, miejmy nadzieję, że nie został uszkodzony podczas transportu. Brak widocznych uszkodzeń zewnętrznych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Przybył do Tatarstanu w dwa tygodnie. Przez kuriera Iml. Nie zameldowałem się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2020

    Dobry kontroler norm jest umieszczony zarówno w BetaFlight i iNav, świetny dla samolotów Niestety, nie ma śrub w zestawie, więc lepiej jest zakończyć je oddzielnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 793
    • Ft22 313
    • Ft19 256
    • Ft8 817
    • Ft10 391
    • Ft10 758
    • Ft10 085
    • Ft7 059
    • Ft2 351
    • Ft6 157
    • Ft6 157
    • Ft914
    • Ft3 971
    • Ft3 023
    • Ft2 351
    • Ft1 342
    • Ft2 351
    • Ft18 339