Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Dokąd idziesz? Gorąco polecam! Torba jest wysokiej jakości vfm. Jest bez ceł z eu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Ten produkt jest 6 na 5! Produkt jest niesamowity i dostawa była szybka. Ale jedyną rzeczą, którą trzeba poprawić jest ta ładowarka. Ładuje się wolniej niż zwykle. Polecam ludziom kupić ten produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Pasuje do wszystkiego, czego potrzebuję do pracy, do ubrań i tak wielu innych rzeczy! Nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo dobrze wykonany plecak i sensacyjny materiał, podoba się za bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Mam ze sobą ciągły ipad 12,9 cala i 9,7 cala, telefon samsunga., ładowarka i inne akcesoria, często przechodzę przez punkty kontroli bezpieczeństwa, torba jest dla mnie ważna, ta torba jest dokładnie to, czego chciałem. Bardzo dobry w cenie, przyszedł bez problemów celnych i płatności Nie więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2020

    Świetny początek. Torba jest trochę zagmatwana, tyle suwaków! Ale myślę, że mam to.. Ładny materiał, rozszerzalna wersja. Działa bardzo dobrze. Sprytnie zrobione! Szkoda, że nie ma płaszcza przeciwdeszczowego, pewnie niedługo je zrobię.. Czuję, że może mieć jeszcze kilka mniejszych kieszeni o różnych rozmiarach, albo jeszcze ich nie znalazłem. A dobra część torby przypomina ci walizkę. Nie wiem, czy torba będzie łatwa w użyciu, jak podczas robienia zakupów, nie ma czasu, żeby dowiedzieć się, jak działa twoja torba, więc mam nadzieję, że ją zdejmę. To trochę skomplikowana torba na pierwszy rzut oka.. Ale ogólnie, wszystko wydaje się bardzo miłe! I taki tani! Jak?!? Niesamowite! Pięć gwiazdek, nawet jeśli wkrótce się zepsuje. Nadal niezły interes! Nawet nasze koty to lubią!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Daję 4 gwiazdki tylko za problemy z pakowaniem. Plecak umieściłby pudełko. Miał tylko foliową osłonę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    W cenie myślałem, że USB ładuje trochę baterii, ale nie znalazłem go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Πολύ ωραία τσάμπα, έχω πάρει την slim έκδοση! Νμζω ότι η μεγάλη θα είναι σαν βαλίτσα στην πλάτη! Ευρύχωρη αρκετές θήκες, το μόνο κακο ότι δεν είναι αδιάβροχη.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Idealny plecak, spełnił moje oczekiwania. Wysokiej jakości materiał, nienaganne wykończenie. Ma kieszeń, o ile najmniej można się spodziewać. Super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 798
    • Ft9 162
    • Ft27 112
    • Ft27 807
    • Ft28 439
    • Ft22 751
    • Ft8 214
    • Ft17 378
    • Ft15 640
    • Ft1 861
    • Ft19 906
    • Ft2 525
    • Ft8 214
    • Ft18 930
    • Ft15 166
    • Ft16 430
    • Ft9 730
    • Ft9 487