Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2020

    Mam magnesowy kabel do ładowania, ale jedyne co wyszło z mojego ładunku to części USB na końcu. Zaginęło mi 4. Wysłałem wcześniej wiadomość, ale wciąż nie ma powrotu. Chcę moje pieniądze z powrotem. Ale tylko port USB na mojej stronie jest poza moim ładunkiem. Nie ma kabli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2020

    Są to kable uzupełniające z magnetycznymi wymiennymi końcami. Proszę pamiętać, że są one przeznaczone do kabli z prostokątnymi i nie okrągłymi końcami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Doskonała praca bardzo dobrze transfer danych bez problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Przyszły tylko trzy części, nie ma kabla, nie ma brakującego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Odpowiedni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Myślałem, że to z kablówką i tylko z dywanem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2020

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Dzień dobry, jestem rozczarowana doprowadzić do oszustwa klienta figura za uchwytem nadal pokazuje 3 kolory, że jest zaplatany, a teraz wiem, który jest uchwyt, to jest to, co zamówiłem! Specyfikacja: Marka: Marjay Kolor: czarny / czerwony / srebrny Długość kabla: 1m Wtyczka kablowa: Wtyczka typu C / Mikro USB Masa produktu: 25 g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Ludzie zwracają uwagę, kiedy kupują tego typu kable, żeby ci się nie przytrafiły, co stało się ze mną. Wierzę, że kupowałem kable, ale nie, przyszły tylko namagnesowane końcówki. Nie mówię, że to wina sprzedawcy. Nie czytałem opisu. Najwyżej w porządku!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Uwielbiam je, kupiłem kilka kabli i złączy micro-usb i C. Noszę kable w samochodzie, w pracy, plecaku i po całym domu. Ułatwia ładowanie wszystkich telefonów, tabletów i słuchawek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$11.84
    • US$18.99
    • US$12.69
    • US$11.49
    • US$18.47
    • US$12.69
    • US$19.62
    • US$12.64
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$11.49
    • US$5.99
    • US$11.49
    • US$6.29
    • US$10.38
    • US$11.99
    • US$12.93