Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(323)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(323)
    • 5 Star(303)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Rampp88
    DE
    18/05/2021

    Efekt ssania jest bardzo wysoki! Niestety, plastik jest bardzo tani, ale za cenę ok. Końcówka może być wymieniana i może trwać dłużej przy wysokiej temperaturze. Jeszcze się nie stopiło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Produkt dotarł w bardzo dobrym stanie. Jakość jest bardzo dobra jak na cenę! Działa świetnie! Szybka dostawa Dzięki za bardzo ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Proste idealne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2020

    Moja recenzja: 1 STAR Banggood nie pozwoli ci opuścić 1-gwiazdkowej recenzji. Muszę to zrobić w ten sposób. . Pompa jest bardzo niskiej jakości. . Moja opinia: UWAGA

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2019

    El producto se siente de buena calidad, el materia se siente resistente, muy recomendado para su estacion de soldadura, tambien la entrega fue a tiempo y sin problemas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    Peace, mercy and blessings of God Good product I did not find any drawbacks a suitable price I recommend it Yes Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • LMPVIP5
    PT
    05/02/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    (FS) Fast Shipping, (FSA) Fast Sending Abroad Bought for my drone hobby. bit.ly/HBFTheBAT100Review bit.ly/HBFKingKongLDARC200GT Everything seems ok and i didn't used it yet. So far i trust " volca " Merci, bit.ly/WhereIsCrypto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 016
    • Ft1 887
    • Ft2 827
    • Ft2 538
    • Ft4 752
    • Ft1 884
    • Ft1 884
    • Ft29 617
    • Ft2 538
    • Ft1 305
    • Ft12 577
    • Ft3 142
    • Ft3 353
    • Ft7 859
    • Ft22 641
    • Ft2 098
    • Ft9 441
    • Ft2 903