Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2053)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(2053)
    • 5 Star(1948)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • JLGVIP5
    ES
    19/08/2021

    Bardzo łatwy w użyciu do wstawienia i usunięcia dysku twardego tylko za pomocą suwaka, po zamknięciu walizki może być zablokowany, a następnie z kablem USB 3.0 pliki są przetwarzane z dużą prędkością w zależności od komputera, w którym jest używany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Doskonały produkt w dobrej cenie. Caddy jest dobrze wykonane i trzyma HDD mocno, HDD pochodzi z komputera laptopa, gdzie HDD został zastąpiony SSD. Nie ma sensu go wyrzucać, gdy jest to bardzo przydatne przenośne urządzenie do przechowywania. Opakowanie było dobre i dobrze chroniło cadillaca. Szybka dostawa z Banggood, z powrotem do czasów dostaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    parfait

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Wielki boks wszystkie przeglądy będą na kanale YouTube (djserj doświadczyłem tego)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Nie jest to pierwszy raz, kiedy działa, co wskazuje na jego wiarygodność. Jedną z wad jest to, że kabel USB był cieńszy niż w momencie pierwszych zakupów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt dotarł w idealnym stanie. Działało dobrze. Dysk twardy był trochę zacięty, co trochę utrudniało zamknięcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Produkt dokładnie taki jak określono i dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Doskonała jakość, solidny, sprawny. 5 gwiazdek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Ładnie wygląda, chociaż widziałem mniejsze rozmiary. Pakiet zawiera kabel USB 3.0 i miękki patyczka, który umieszcza go na HDD, choć w moim przypadku nie było to potrzebne. Case posiada również mechanizm blokujący otwierający/zamykający sprawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    31 lipca, zamówienie zostało wykonane i 13 sierpnia, było pod moimi drzwiami. Profesjonalne i dobre ceny proszę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 714
    • Ft2 936
    • Ft14 245
    • Ft5 721
    • Ft5 006
    • Ft3 094
    • Ft5 006
    • Ft12 077
    • Ft5 721
    • Ft14 664
    • Ft70 834
    • Ft59 386
    • Ft3 215
    • Ft2 859
    • Ft2 500
    • Ft12 464
    • Ft10 683
    • Ft4 541