Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2022

    Produkt dotarł w doskonałym stanie. Dobrze zapakowane, z 3 częściami zamiennymi, kablem, ładowarką i instrukcja obsługi. Podręcznik jest w języku mandaryńskim, ale nie jest to konieczne, ponieważ jest bardzo prosty w montażu i użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2022

    The package arrived well, the product works well, thanks Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2022

    Silne wibracje z możliwością dostosowania w zależności od preferencji, z różnymi ustawieniami i wzorami. Moje tylko narzekam, że przycisk włącza / wyłączanie jest taki sam, co sprawia, że trochę niezręcznie jest wyłączyć to samo, a czas ładowania akumulatora jest trochę dłuższy. Ogólnopolskie Zadowolenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    C'est une bonne brosse à dents... Il faudrait juste qu'on trouve les brossettes en vente "sans la brosse"... Le connecteur de charge... Bof, un système par induction aurait été mieux. Mais pour le prix, ça brosse fort, plein de programmes, qu'on n'utilise pas... Mais bien foutue, pour le prix.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    it's a billion x better than xiaomi. it doesn't vibrate your hand like crazy unlike xiaomi electric toothbrush it comes with extra Heads and it feels Premium. very good item..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Produkt dotarł błyskawicznie, ale nie myśl o ultradźwiękach,,,, to tylko wibrator, ale muszę przyznać, że działa całkiem dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Bardzo dobry produkt, wysokiej jakości wykończenie. Działa bardzo dobrze i pozostawia zęby bardzo czyste, jak po czyszczeniu u dentysty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    excelente es lo que yo esperaba, de buena calidad y funcional, lo recomiendo ampliamente.!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2022

    норм

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$18.99
    • US$15.00
    • US$52.99
    • US$17.31
    • US$9.89
    • US$69.99
    • US$189.99
    • US$18.47
    • US$80.99
    • US$26.55
    • US$7.99
    • US$16.99
    • US$53.99
    • US$24.99
    • US$19.79
    • US$18.99