Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(109)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z Banggood, dziękuję za zrozumienie i zaangażowanie do nas klientów, chcą również podkreślić ludzi, którzy służą są uprzejmy i wielki profesjonalistów,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Relatively easy to set up, keep trying and trying you have to find the right spot after many trials and errors but you will succeed to make the platform overing . A bigger / more powerful version would be nice ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Geinig ding. Werkt zoals het moet werken. Alleen die lampjes schijnen niet perfect op produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    To coś jest naprawdę fajne. Działa dobrze i nie ma na co narzekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    After one hour of floating only the magnet, the unit switched off due to overheating. Removed power and left it off for a couple hours. Applied power and tried to float the magnet again, it always fails as electronics does not 'detect' the magnet anymore. Product also differ from pictures and YT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    To coś jest chore! Zajęło około miesiąca, ale był zapakowany bardzo dobrze. Zadziałało od razu! To szalone patrzeć na to, to jest dość dziwne, jeśli mam być szczery! Upewnij się, że jest na całkowicie równej powierzchni lub poduszkowej powierzchni/podkładce. Miałem go na nierównym blacie i po około 5 minutach zrobiło się zbyt chwiejny i platforma spadła. Złożyłem szmatę, żeby ją poduszyć, żeby to pozostało prawdą. Zdecydowanie polecam i warto czekać!! Używam go do wyświetlania klocków Harry'ego Pottera. Wielkie dzięki!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    15 dni dostawy podczas zamawiania z CZ Zabezpieczyłbym dolary i zamówiłbym tylko z Chin. W bardzo ładnym opakowaniu. Bezpieczny i chroniony! Świetna zabawka. Będzie doskonałym prezentem. Pozycja : A Poczta : D-

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wyślij i odbierz szybko. Dziękuję za ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Niezła zabawka. Działa dobrze, ale równoważenie czegoś dużego lub poza środkiem może być trudne. Byłem zaskoczony ciężarem, który może znieść. Fajna zabawka dla staruszków. (nie ja, to mój sąsiad)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Szybka dostawa, tylko 8 dni w pełnym zamknięciu. Obiekt odpowiada opisowi. Fantastyczne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$17.99
    • US$15.00
    • US$36.95
    • US$56.99
    • US$49.99
    • US$71.60
    • US$12.99
    • US$17.31
    • US$42.99
    • US$59.91
    • US$11.54
    • US$20.78
    • US$16.16
    • US$28.86
    • US$13.85
    • US$109.99
    • US$9.99