Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(94)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Jestem bardzo zadowolony z Banggood, dziękuję za zrozumienie i zaangażowanie do nas klientów, chcą również podkreślić ludzi, którzy służą są uprzejmy i wielki profesjonalistów,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Relatively easy to set up, keep trying and trying you have to find the right spot after many trials and errors but you will succeed to make the platform overing . A bigger / more powerful version would be nice ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Wyślij i odbierz szybko. Dziękuję za ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Szybka dostawa, tylko 8 dni w pełnym zamknięciu. Obiekt odpowiada opisowi. Fantastyczne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    To coś jest chore! Zajęło około miesiąca, ale był zapakowany bardzo dobrze. Zadziałało od razu! To szalone patrzeć na to, to jest dość dziwne, jeśli mam być szczery! Upewnij się, że jest na całkowicie równej powierzchni lub poduszkowej powierzchni/podkładce. Miałem go na nierównym blacie i po około 5 minutach zrobiło się zbyt chwiejny i platforma spadła. Złożyłem szmatę, żeby ją poduszyć, żeby to pozostało prawdą. Zdecydowanie polecam i warto czekać!! Używam go do wyświetlania klocków Harry'ego Pottera. Wielkie dzięki!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2020

    15 dni dostawy podczas zamawiania z CZ Zabezpieczyłbym dolary i zamówiłbym tylko z Chin. W bardzo ładnym opakowaniu. Bezpieczny i chroniony! Świetna zabawka. Będzie doskonałym prezentem. Pozycja : A Poczta : D-

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2020

    Niezła zabawka. Działa dobrze, ale równoważenie czegoś dużego lub poza środkiem może być trudne. Byłem zaskoczony ciężarem, który może znieść. Fajna zabawka dla staruszków. (nie ja, to mój sąsiad)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Świetna rzecz. Dobra cena. Pierwszy był wadliwy, ale świetna obsługa klienta zapewniła nowy, który działa świetnie! Wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2017

    очень классная штука сделано качественно очень долго вращается если раскрутить

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Produkt działa dobrze, zgodnie z opisem, ale przybył z awarią w chromowanej wykończeniu, a ponieważ nie jest tani, kontrola jakości powinna być lepsza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 897
    • Ft19 247
    • Ft3 991
    • Ft12 891
    • Ft2 538
    • Ft16 341
    • Ft4 085
    • Ft23 606
    • Ft14 527
    • Ft10 533
    • Ft3 975
    • Ft3 265
    • Ft4 510
    • Ft2 903
    • Ft3 324
    • Ft15 549
    • Ft10 529
    • Ft12 577