Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(564)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(564)
    • 5 Star(543)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Rendben megérkezett, csőbe csomagolva. Szépen fut, a tengely egyenes, a rugót kicsit lágynak érzem, lehet, hogy egy erősebbre kell majd cserélni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Szybka wysyłka. Produkt jest zgodny z opisem. Najbardziej podobało mi się to, że był w rurze pvc, aby chronić część przed wyginięciem, dzięki sprzedawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Polecam wszystkim szybką obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Idealny, bardzo dobrze zapakowany, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Na moje drugie zamówienie torba była pusta, ta dotarła w idealnym stanie i dobrze się spakowała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dziękuję dobry produkt i w samą porę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Bardzo dobrze! Doskonale owinięty i zabezpieczony w rurki pvc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Dzięki bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2019

    they came pretty fast . nice packaged in plastic tubes . better protection could be used for closing the tubes. one screw slipped when i opened the bag because the tape was tear out from one side .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ferVIP2
    MX
    14/11/2017

    en general el producto muy bien, son tornillos de 600mm*8mm y su tuerca anti backlash, muy buena calidad. la tuerca es en bronce muy adecuada y el tornillo de 4 hilos, super bien. saludos

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 644
    • Ft4 438
    • Ft2 217
    • Ft4 806
    • Ft11 100
    • Ft2 586
    • Ft6 069
    • Ft3 326
    • Ft4 066
    • Ft12 208
    • Ft9 988
    • Ft6 287
    • Ft6 287
    • Ft7 767
    • Ft18 870
    • Ft4 066
    • Ft4 806
    • Ft24 289