Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(90)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(90)
    • 5 Star(79)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/01/2021

    Ładny produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Zamówione 4 x t8 1000 mm gwintowanego pręta. Niestety 2 przybyło pogiętych. Pewnie trzeba je zapakować w coś, co nie może się zginać, jak gruby karton albo metalowa rurka. Zamówię coś, proszę spakuj je bardziej wytrzymałe następnym razem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Trzeci raz zamawiając te, są całkiem dobrze wykonane za cenę. Mieszkam w Australii i martwiłam się, że zostaną uszkodzone i wygięte w transporcie, jak dotąd wszystkie dotarły prosto i dokładnie. Wszystkie części są w torbie i większość była w stanie mieć śrubę ołowianą po prostu spaść w dół nici, jeśli trzymasz ją pionowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Przybył bez uszkodzeń, ale długi śruba ołowiana wystawała trochę z opakowania i przy odrobinie szczęścia nie została uszkodzona. Może chciałbym je zapakować do tuby ochronnej, ale wiem, że dłuższy, który zamawiam, był wygięty, podczas gdy był w plastikowej tubie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Jest idealny dla mojego projektu, wszystko czego oczekiwałem od tego produktu, wygląda dobrej jakości każdy z jego elementów. Nie mogę się doczekać, żeby to ustawić i zobaczyć jak działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Dobra szybka dostawa.. Ale mam już jeden przedmiot 17 dni, ale status Stil przetwarzania.. Łapy precz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Super szybkie mniej niż 10 dni Nienaganny stan. To jest do gry w szachy, której kawałki będą się poruszać same.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Niewiele do powiedzenia na ten temat, ale dostarczono go w dobrym stanie i prosto! Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Wszystko idealne. Przetestuję je w ciągu kilku tygodni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Szybsza wysyłka niż oczekiwano, produkt był w dobrym stanie ze wszystkimi częściami. Bardzo dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 233
    • Ft10 147
    • Ft2 627
    • Ft3 379
    • Ft11 277
    • Ft4 958
    • Ft4 883
    • Ft4 883
    • Ft7 891
    • Ft27 068
    • Ft19 171
    • Ft13 907
    • Ft3 005
    • Ft8 269
    • Ft9 395
    • Ft8 190
    • Ft12 403
    • Ft50 272