Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/08/2021

    Produkt dotarł w porządku. Kawałki pasują do siebie idealnie. Pomiary są prawidłowe. Łożyska BF/BK12 pasują prawidłowo bez nadmiernej siły do montażu. Jeśli chodzi o pomiary liniowości, nie można było jeszcze sprawdzić, czy śruby kulowe są dobrze ustawione bez zginania lub czy są dobrze wyśrodkowane. Nakrętka wydaje się obracać prawidłowo i bez widocznej gry. Jest dobrze nawilżony. Bardzo piękna śruba kul ze stali nierdzewnej wygląda dobrze wypolerowana i błyszcząca. Dostawca przy jednej z okazji dobrze mi służył, odpowiadając na moje pytania. Produkty te nie były opodatkowane przez cła w Brazylii, a ich dopuszczano do 50 USD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Produkt dostarczany w idealnym stanie i przed terminem. Zakup dokonany w dniu 19.06 i dostawa w dniu 10.07. Wydaje się, że wykonuje swoją pracę i pozostaje sprawdzić, czy rzeczywiście spełnia w praktyce. Polecam zakup produktu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Produkt przyszedł zgodnie z opisem w ogłoszeniu, może być lepiej zapakowany, aby uniknąć problemów z wysyłką, ale wszystko przybyło w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wszystko poprawne, ale opakowanie jest kruche

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BR
    06/06/2021

    Świetny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2019

    teşekkürler 30 günde elime geçti ama önemli değil parçalar kaliteli ve sağlam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Drogi Banggood, Mam zamówione rzeczy bardzo szybko! Przybyło kilka dni! Paczka była gotowa! Dziękuję, :) Zoltan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2019

    ottimo prodotto e con consegna super veloce era proprio quello che stavo cercando consigliato.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Należy pamiętać, że 700 mm to całkowita długość, a nie długość robocza nici. Czuję się oszukany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Dobry produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 629
    • Ft3 602
    • Ft15 729
    • Ft19 663
    • Ft16 385
    • Ft9 830
    • Ft13 107
    • Ft75 330
    • Ft37 096
    • Ft15 139
    • Ft10 216
    • Ft5 765
    • Ft19 663
    • Ft66 615
    • Ft3 012
    • Ft4 916
    • Ft8 325
    • Ft22 711