Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(879)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(879)
    • 5 Star(813)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    W dobrym stanie, ale nie zapakowany dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bardzo szybki transport i dobrze zapakowane. Wszystko działa idealnie i pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Linear Rail wygląda bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Niezła jakość, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2017

    Вал доброї якості, добрий матеріал, якісна поверхня, без пошкоджень, товщина рівномірна по всій довжині. По діаметру дуже добре стикується без надмірного люфту з опорами на підшипники КР08, шківами і адаптером на вал 8мм.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2017

    Paid at 03.09.2017, received 27.09.2017, Shipping Method:Air Parcel Register. All conformity of description. Good quality. I'm completely satisfied. Lot of thank's for saller.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2017

    Malzemeler naylon paketlenmiş olmalarına rağmen hasar görmeden ulaşmış. Fakat kesim uçlarında resimde görüldüğü gibi çapaklar kalmış. Onları temizlemek için biraz uğraşmak gerekti. Tavsiye ederim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • ferVIP2
    MX
    15/11/2017

    excelente, estoy muy complacido ya que llego lo que pedi sin contratiempo, los productos de muy buena calidad, ensamblan perfectamente y realizan bien su trabajo, buen material... estoy muy contento

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2017

    Machifit Outer Diameter 8mm x 380 mm Cylinder Liner Rail Linear Shaft Optical Axis. I have printed off some bearing for my ANET A8 3D Printer hotbed slider - and I use this - for now - to "wear in" the PLA bearings and make sure they are loose enough to slide - but OK for the job to do when my other 4 rods arrive.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 210
    • Ft2 464
    • Ft2 464
    • Ft2 616
    • Ft10 377
    • Ft2 705
    • Ft3 523
    • Ft4 119
    • Ft2 113
    • Ft3 874
    • Ft3 050
    • Ft2 113
    • Ft24 422
    • Ft2 464
    • Ft17 094
    • Ft4 934
    • Ft3 523
    • Ft4 229