Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(982)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(982)
    • 5 Star(940)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Przesyłka zagraniczna zajmuje dużo czasu. Produkt jest dokładny w stosunku do modelu. Urządzenie jest kompletne, tak jak pokazano na zdjęciu reklamując swój produkt lub markę, pakując produkt wewnątrz koperty i zapobiegając w pewnym stopniu jego uszkodzeniu. Sprawdzić, czy nie ma normalnego użytkowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2019

    Recebi o produto dentro do prazo estipulado pelo Banggood, poderia ter sido entregue muito antes não fosse o péssimo atendimento dos Correios brasileiro. A qualidade do produto é excepcional, estou muito satisfeito e recomendo a todos. Fiquei surpreso por não ter prestado atenção na hora do pedido, comprei sem a polia dentada por ter visto a foto com tudo, achei que viria.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2019

    En este caso yo compre solo la correa y la polea dentada pero para otro fin, así que desconozco si se puede utilizar con las piezas que está diseñada aunque lo que sí puedo corroborar es que las medidas son precisas y la correa es muy resistente

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Dziękujemy „BG"! ПОКУПКОЙ ДОВОЛЕН! CENA СООТВЕТСТВУЕТ JAKOŚĆ! ЗУБЧАТЫЙ z silnikiem, РЕКОМЕНДУЮ! Zamówienie powinno być miesiące, Carl?!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2019

    축에 베어링을 끼워 넣을 때 제품마다 공차가 많이 차이납니다. 하나는 한 30분정도 외경을 갈아내서 맞췄는데 어떤 제품음 그냥 쑥 들어가더 군요. 제품 이지지의 소형 풀리와 벨트는 포함되지 않았습니다.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2019

    Tool post mill to-be, powered by a 250 W 48 V DC motor. Nicely machined, tight fit for the bearings and spindle, 120 XL belt. Ordered a few of each at these ridiculous prizes. The 10T wheel will be mounted on my mini lathe's motor, I'll just cut a 30T Delrin gear, order another, longer XL belt to get a 3:1 motor reduction. This instead of buying a XL kit on Ebay for a hundred bucks (incl shipping)...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Sunt niște miniaturi bijuterii. De abia aștept să le montez și să lucrez cu ele. Vine fără curea. Transportul foarte rapid.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2020

    Jakość nie jest zła. Szyb jest trochę pookozzański, ale nie jest krytyczny. Łożyska nie buchają. W sumie, jestem zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2019

    me agradó mucho, solo el tiempo que tarda por la burocracia de mi país es algo desesperante pero el producto no hay ninguna queja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2020

    Przyjechał do Moskwy dzień później. Tylko zestaw nr 2 był dostępny (nakład B10, dwunośny tuleja mocująca, kołowy adapter pralki i klucze). Nie było śrub blokujących w trakcie zmiany. To zrozumiałe, że jest tani, ale żałosne, że to nie zestaw. Ogólnie polecam do samodzielnej maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.57
    • US$42.72
    • US$9.57
    • US$55.99
    • US$13.99
    • US$6.59
    • US$10.34
    • US$5.76
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$173.24
    • US$9.62
    • US$19.62
    • US$79.99
    • US$32.33
    • US$59.99