Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/11/2020

    Wysokiej jakości produkt. Szybka dostawa. Proces ładunkowy był jasny i szybki. Dzięki za gładkie zakupy i świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Doskonały produkt, doskonałe spalanie przewodnika, bardzo dobrze wykonane pakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Dobrej jakości produkt jeszcze do wypróbowania, dobre opakowanie zbyt. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    prodotto molto valido e buono. lo uso da più di 3 mesi e funziona davvero bene

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • neolino
    DE
    23/12/2020

    Szyny mgn12 są zgodne z opisem... Ale tym razem opakowanie było złe pod ziemią... Przesyłka Chin do de i tylko kilka plastikowych worków i trochę pianki (tym razem wszystko poszło dobrze, ale mam wrażenie, że jakość opakowania wysyłkowego znacznie spadłaby w tym roku... Chciałbym również zapłacić trochę więcej za wysyłkę, ale możliwość nie jest w ogóle dostępna...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Całkiem dobra jakość za tą cenę. Bardzo solidne szyny i wymiary są dokładne. Powodem 4*'s jest to, że były lepkie i pełne świństwa do tego stopnia, że kiedy trzymany pionowo blok powozu nawet się nie ruszał. Musiałem wyczyścić obie szyny, & wysuszyć z 90% alkoholu, a potem nałożyć DW-40 z silikonem. Teraz naprawdę się poruszają. Słowo rady, nie usuwaj bloku wagonu z szyny, chyba że masz dżig podobny do szyny, aby go wsunąć. Inaczej stracisz jaja. Powodzenia w zamontowaniu ich z powrotem do bloku powozu, jeśli znajdziesz ich wszystkich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Miło zaskoczony dla pieniędzy. Blok zsuwa się całkiem swobodnie prosto z fabryki. Brak widocznego ruchu lub zabawy w blokach na szynie. Ci, którzy chcą super gładkie, swobodne poruszanie się (bloki kończą się tylko grawitacja) i ciche bloki/szyny będą musieli poświęcić trochę czasu na odtłuszczanie lub smarowanie na łożyskach. Dobrze dla moich potrzeb. Naprawdę się cieszę, że nie ma gry w blokach plus, przyjechali w 7 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Torba, która przyszła była rozerwana. Torba i towar były zardzewiałe i prawdopodobnie zostały rozerwane podczas przechowywania. Wydaje się, że można go używać, jeśli jest czyszczony czysto, ale myślę, że jakość wysyłki jest kilka zamówień o wielkości niższej niż życzenie. Potrzeba większej poprawy. Powodzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Po tym jak wszystko dokładnie wyczyścisz! Nie mają wiązania i doskonale się ślizgają. Ale trzeba je wyczyścić! Na wszystkim jest olej ochronny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Wymaga czyszczenia i natłuszczania. Użyłem strzykawki z marihuaną, żeby wysmarować je przez tą małą dziurkę z przodu, działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 082
    • Ft22 012
    • Ft2 176
    • Ft17 609
    • Ft1 812
    • Ft15 722
    • Ft8 803
    • Ft4 356
    • Ft2 903
    • Ft9 803