Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(45)
    • 5 Gwiazda(43)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    Odciąga siłę od tokarki i części, więc nie musisz sobie radzić z narzędziem odpychającym część jak zwykłe narzędzia. Może zanurkować cienkie rurki, a nawet małe części.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Works well on my Myford ML7 lathe. Fits the 250-001 quick change tool holders. Image is with a light cut after knurling on about 40mm aluminium.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Bardzo dobre narzędzie pomaga dużo dla tych, którzy używają małych tokarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Wspaniale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2024

    Przybył na czas, działa dobrze_

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dużego rozmiaru narzędzie do kłykania dostarczone w rozbitym pudełku z powodu ponurego opakowania po raz kolejny. Narzędzie jest łatwo regulowane i zdolne do zginania do mniejszych rozmiarów, ograniczonych do około 10 mm. Stosować przy mniejszej prędkości i dobrze zacisnąć przed uruchomieniem tokarki dla najlepszych wyników. Bardzo polecany produkt dla domowych inżynierów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Bardzo dobrze wykonane z dobrych materiałów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Zakłócone szczypce działają bardzo dobrze. Tokarka służy tylko jako przewodnik, siła jest zbudowana w kombinerach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2020

    Jestem zadowolony z mojego zakupu. Wygląda dobrze wykonany i dobrze zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2023

    Cooles Gerät ist super in der Anwendung Belastung der Spindel ist viel weniger stark. Super Gerät.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.93
    • US$14.99
    • US$27.99
    • US$34.64
    • US$17.52
    • US$6.59
    • US$17.99
    • US$15.99
    • US$9.23
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$94.99
    • US$9.99
    • US$25.99
    • US$50.81
    • US$19.54
    • US$128.99
    • US$8.99