Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1851)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1851)
    • 5 Star(1766)
    • 4 Star(70)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Całkowicie zadowolony z jakości produktów i usług dostawy. Przyjazd 6 dni przed przewidywanym czasem dostawy. Bardzo dobre opakowanie, produkt jest w idealnym stanie. Jeszcze nie użył, ale zrobił próbę. Zaskakująco cicho i bardzo mało wibracji. Ale dość szybko podgrzać po pracy z max rpm przez minutę bez żadnego obciążenia. Projektowanie wentylatora wymaga udoskonalenia. Nie zapewnia zbyt dobrego przepływu powietrza. Więc, stworzę nowego fana. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre doświadczenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetna jakość produktu, dotarł bardzo dobrze pakowane przed terminem. Już dzwoniłam i testowałam i działa idealnie. Użyję go na moim domowym CNC, który składam razem. Kontrola obrotów jest dość dokładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Jego bardzo silny i potężny silnik. Jeśli chcesz coś szybko wyciąć należy go kupić. 1 haftada żeldi tavsiye ederim.gümrük falan ödemedim.bezpośrednie szkiełko pocztowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Odebrałem silnik i działał przez jakiś czas. Po około godzinie mielenia części aluminium, silnik przestał działać. Nie miałem wielkich nadziei, ale to jest poniżej moich oczekiwań! Dodałem zdjęcie frezarki, żebyś mógł zobaczyć, gdzie przestał działać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Dojazd na czas, dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Mam bezszczotkowy odpowiednik tego silnika i zakupiłem go do innego projektu, żeby obniżyć koszty i byłem zaskoczony, że był nieco cichszy od bezszczotkowego. Jest dość gorąco, co chyba można było się spodziewać. Nie użyłem go do wycięcia czegokolwiek, ale działa tak, jak powinno. Nie jest z włącznikiem/wyłącznikiem, ale można go zatrzymać poprzez zmniejszenie prędkości za pomocą sterownika. Mam zamiar kontrolować stan zapalny poprzez przekaźnik, tak jak mam z moim bezotartym, co mogę polecić ludziom. Ogólnie bardzo zadowolony z zakupu i za cenę myślę, że nie znajdziesz nic do dopasowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Bardzo szybka dostawa, dobrze spakowana i przybyła bez żadnych rys. Motor jest jak w opisie, dobrze wyprodukowany i brak luzu czucia ręcznego. Mierzy, ale wygląda idealnie! Dzięki za usługę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Dostarczyć w ciągu około dwóch tygodni do Kanady i jest za darmo. Zestaw pasuje do reklamowanych, silnik jest bardzo cichy nawet działa przy pełnej prędkości. Jestem bardzo zadowolony z tego zakupu. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    Otrzymałem rozkaz dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Dość cichy i prawie zerowy w kolecie ER11. Czas pokaże, jak dobry jest ten wrzecion. Działa od ok. 0 RPM do 10500 RPM, ale przy bardzo niskim poziomie jest praktycznie zerowy moment obrotowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Delivered quickly Packaging OK. I ordered two engines they work both. An engine is perfect, no vibrations, very well balanced. The second engine has vibrations because the fan is

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$65.45
    • US$80.84
    • US$82.91
    • US$13.85
    • US$70.13
    • US$80.84
    • US$46.19
    • US$25.40
    • US$169.99
    • US$26.55
    • US$34.97
    • US$92.39
    • US$26.55
    • US$27.59
    • US$97.01
    • US$103.94
    • US$69.29
    • US$6.31