Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1764)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1764)
    • 5 Star(1681)
    • 4 Star(68)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Kupiłem to, żeby wyciąć aluminium na moim 3018 profesjonalista. Na początek mam kilka problemów: przewody silnikowe muszą być wydłużone, aby odpowiednio poruszać się na maszynie. Proste, żeby zrobić z kilkoma łącznikami beczek, ale bądź świadomy. Drugi to wentylator na górze silnika. Jego płetwy tylko zakłócają powietrze i nie utrzymują silnika wystarczająco chłodnego. Zaprojektowałem i wydrukowałem odpowiedni wentylator chłodzący, który utrzymuje temperaturę silnika w dół, ponieważ może być całkiem gorąco. Ostatnią rzeczą do narzekania jest pozytywka. Nie ma przełącznika bezpieczeństwa, po podłączeniu systemu jest na żywo, więc upewnij się, że kontrola prędkości jest na zero lub silnik nie jest w pobliżu czegokolwiek. Łatwo jest dodać jeden, a nawet można użyć przekaźnika, aby włączyć i wyłączyć go z oryginalnej płyty. Więc na dobre części. Silnik jest wystarczająco łatwy do ustawienia, blok aluminiowy, którego polecam użyć, ponieważ działa jak zlew grzewczy dla silnika. Ale będziesz musiał wydrukować nowy powóz. Dla maszyny 3018 pro, silnik nie nakłada zbyt dużego obciążenia na osi x, ale dla większej głębokości i prędkości zalecam dodanie dodatkowej szyny, aby zmniejszyć zginanie. Silnik jest faktycznie cichszy od oryginalnego silnika i pozwoli na mielenie aluminium, a może robić stal w bardzo niskim wkładzie. Nadal eksperymentuję z prędkościami i kanałami, ale w sumie to naprawdę dobry zestaw do uaktualnienia podstawowych 3018 ławek!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Całkowicie zadowolony z jakości produktów i usług dostawy. Przyjazd 6 dni przed przewidywanym czasem dostawy. Bardzo dobre opakowanie, produkt jest w idealnym stanie. Jeszcze nie użył, ale zrobił próbę. Zaskakująco cicho i bardzo mało wibracji. Ale dość szybko podgrzać po pracy z max rpm przez minutę bez żadnego obciążenia. Projektowanie wentylatora wymaga udoskonalenia. Nie zapewnia zbyt dobrego przepływu powietrza. Więc, stworzę nowego fana. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre doświadczenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Zamówienie otrzymane szybko, wysłane starannie w dobrze chronionym kartonie. Zgodny materiał, a to wygląda dobrze... To się okaże na czas. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Dostawa szybko. Zapakowane bezpiecznie i starannie. Tak jak w opisie. Towary są jakości. Jestem zadowolony z zakupu. Szybka dostawa. Jest niezawodne. Wszystko jak w opisie. Dobra jakość, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Świetna jakość produktu, dotarł bardzo dobrze pakowane przed terminem. Już dzwoniłam i testowałam i działa idealnie. Użyję go na moim domowym CNC, który składam razem. Kontrola obrotów jest dość dokładna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Jego bardzo silny i potężny silnik. Jeśli chcesz coś szybko wyciąć należy go kupić. 1 haftada żeldi tavsiye ederim.gümrük falan ödemedim.bezpośrednie szkiełko pocztowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Dojazd na czas, dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Mam bezszczotkowy odpowiednik tego silnika i zakupiłem go do innego projektu, żeby obniżyć koszty i byłem zaskoczony, że był nieco cichszy od bezszczotkowego. Jest dość gorąco, co chyba można było się spodziewać. Nie użyłem go do wycięcia czegokolwiek, ale działa tak, jak powinno. Nie jest z włącznikiem/wyłącznikiem, ale można go zatrzymać poprzez zmniejszenie prędkości za pomocą sterownika. Mam zamiar kontrolować stan zapalny poprzez przekaźnik, tak jak mam z moim bezotartym, co mogę polecić ludziom. Ogólnie bardzo zadowolony z zakupu i za cenę myślę, że nie znajdziesz nic do dopasowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka z Czech do Niemiec. W ciągu tygodnia. Biegnie „po cichu" z pełną prędkością. Na razie nie wykryto wad. Uwaga: obudowa musi być uziemiona. Ustawienie prędkości możliwe tylko przez poti. Poprzez oddzielne przełączanie przekaźników przez kontroler cnc można włączać i wyłączać wrzecion

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Odebrałem silnik i działał przez jakiś czas. Po około godzinie mielenia części aluminium, silnik przestał działać. Nie miałem wielkich nadziei, ale to jest poniżej moich oczekiwań! Dodałem zdjęcie frezarki, żebyś mógł zobaczyć, gdzie przestał działać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Mocny wrzecion, możesz dostosować maksymalne napięcie z zasilania wewnątrz, na początku zmierzone napięcie wyjściowe przed podłączeniem silnika wrzecionowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 188
    • Ft2 818
    • Ft4 577
    • Ft44 579
    • Ft3 051
    • Ft2 464
    • Ft10 379
    • Ft4 935
    • Ft3 029
    • Ft22 655
    • Ft2 113
    • Ft2 464
    • Ft17 097
    • Ft4 935
    • Ft3 524
    • Ft2 818
    • Ft2 818
    • Ft2 440