Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2063)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(2063)
    • 5 Gwiazda(1970)
    • 4 Gwiazda(75)
    • 3 Gwiazda(15)
    • 2 Gwiazda(3)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2020

    Otrzymane zgodnie z opisem. Testowane i działa. Jeszcze nie zmontowany. Zrobiłem model nawiasu z pomiarami tak dokładnymi, jak tylko mogłem. Śruby są M6. https://www.thingiverse.com/thing:4560615

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2019

    item as described

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Kupiłem to, żeby wyciąć aluminium na moim 3018 profesjonalista. Na początek mam kilka problemów: przewody silnikowe muszą być wydłużone, aby odpowiednio poruszać się na maszynie. Proste, żeby zrobić z kilkoma łącznikami beczek, ale bądź świadomy. Drugi to wentylator na górze silnika. Jego płetwy tylko zakłócają powietrze i nie utrzymują silnika wystarczająco chłodnego. Zaprojektowałem i wydrukowałem odpowiedni wentylator chłodzący, który utrzymuje temperaturę silnika w dół, ponieważ może być całkiem gorąco. Ostatnią rzeczą do narzekania jest pozytywka. Nie ma przełącznika bezpieczeństwa, po podłączeniu systemu jest na żywo, więc upewnij się, że kontrola prędkości jest na zero lub silnik nie jest w pobliżu czegokolwiek. Łatwo jest dodać jeden, a nawet można użyć przekaźnika, aby włączyć i wyłączyć go z oryginalnej płyty. Więc na dobre części. Silnik jest wystarczająco łatwy do ustawienia, blok aluminiowy, którego polecam użyć, ponieważ działa jak zlew grzewczy dla silnika. Ale będziesz musiał wydrukować nowy powóz. Dla maszyny 3018 pro, silnik nie nakłada zbyt dużego obciążenia na osi x, ale dla większej głębokości i prędkości zalecam dodanie dodatkowej szyny, aby zmniejszyć zginanie. Silnik jest faktycznie cichszy od oryginalnego silnika i pozwoli na mielenie aluminium, a może robić stal w bardzo niskim wkładzie. Nadal eksperymentuję z prędkościami i kanałami, ale w sumie to naprawdę dobry zestaw do uaktualnienia podstawowych 3018 ławek!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2017

    Excellent product with great price. Shipping was fast & received within 10 days. Packaging was not so good, bu the product is as described. In fact, the motor performance is very good. No noise. No vibration.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2020

    Opakowania otrzymane w bardzo krótkim czasie tutaj w Brazylii, bardzo dobrze zapakowane i chronione, zamówienie dobrze namierzone przez Banggood i pocztę. Działa naprawdę dobrze, polecam ten produkt, solidny fundament idealny do stosowania na maszynach cnc i z pomiarami do montażu do profilu aluminium 20x80. Wszelkie pytania można zadać w języku portugalskim, angielskim lub hiszpańskim. Pakiet otrzymany w bardzo krótkim czasie tutaj w Brazylii, bardzo dobrze zapakowany i chroniony, porządek dobrze śledzony przez banggood i przez post. Działa bardzo dobrze, polecam ten produkt, solidny fundament idealny do stosowania w maszynach cnc i ze środkami do montażu do profilu aluminium 20x80. Wszelkie wątpliwości można zapytać, w języku portugalskim, angielskim lub hiszpańskim. Paquete recibido en muy corto tiempo aca en brasil, muy bien spakowane i chronione, komunizm namierzony przez Banggood y por los coros. Pracuje muy bien, polecam ten produkt, solidny fundament idealny do stosowania w maszynach cnc i pomiary con do montażu hasta w profilu aluminiowym 20x80. Cualquier duda pueden, po portugalsku, angielski spanol.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2016

    Ek gebruik die "Spindle" nou al vir n geruime tyd en het geen probleme sover nie...hy loop baie sag en het baie krag selfs op lae revolusies...ek kan nou in verskillende plastiek sny sonder dat dit smelt..het met hom ook aluminium gesny...werk goed

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Dojazd na czas, dobrze zapakowany i w dobrym stanie. Mam bezszczotkowy odpowiednik tego silnika i zakupiłem go do innego projektu, żeby obniżyć koszty i byłem zaskoczony, że był nieco cichszy od bezszczotkowego. Jest dość gorąco, co chyba można było się spodziewać. Nie użyłem go do wycięcia czegokolwiek, ale działa tak, jak powinno. Nie jest z włącznikiem/wyłącznikiem, ale można go zatrzymać poprzez zmniejszenie prędkości za pomocą sterownika. Mam zamiar kontrolować stan zapalny poprzez przekaźnik, tak jak mam z moim bezotartym, co mogę polecić ludziom. Ogólnie bardzo zadowolony z zakupu i za cenę myślę, że nie znajdziesz nic do dopasowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2020

    Uwielbiam to! Nakręciłem film, w którym używam jednej do zamiany drukarki 3D w CNC i to działa całkiem nieźle! Do tej pory pociąłem drewno, plastik, aluminium, linoeum. https://youtu.be/52GsS5nopCY Jedyną wadą, jaką bym powiedział, jest napis chiński na PSU, więc musisz uważać przy podłączaniu go.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Jego bardzo silny i potężny silnik. Jeśli chcesz coś szybko wyciąć należy go kupić. 1 haftada żeldi tavsiye ederim.gümrük falan ödemedim.bezpośrednie szkiełko pocztowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12713
    MX
    06/03/2019

    Good motor and low sound. I have made a box for the electronic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.54
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$13.79
    • US$25.99
    • US$9.19
    • US$9.99
    • US$6.92
    • US$27.99
    • US$45.99
    • US$6.89
    • US$9.99
    • US$61.56
    • US$7.99
    • US$21.99
    • US$10.99
    • US$48.99
    • US$17.19