Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(475)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(475)
    • 5 Star(447)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Precyzyjna obróbka sztabek 2020. Obecność wielu chipów łatwo usuwanych przez usunięcie plastiku ochronnego i mały suchy pociągnięcie pędzlem w celu usunięcia zawartości rowków. Nie jest przydatne do szlifowania cięć, które są wystarczająco precyzyjne, dobrej jakości materiał, aby łatwo zbudować sprzęt CNC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Na szczęście przybył, ale po 45 dniach, wysłane na Mar/07, ponieważ nie było w magazynie, kiedy zakupiłem na luty/01. Spójrz na zdjęcie, żeby zrozumieć, dlaczego miałem szczęście...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Ok, opakowanie nie było zbyt dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Zbudowałem nim moją maszynę do CNC. Bardzo wysoka jakość przy tak niskiej cenie. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Ładna jakość i czyste cięcia. Szybka wysyłka jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    well protected during shipment!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    très bonne qualité. arrivé assez vite sans être tordu. RAS !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Ich habe diese Aluminium-Profile für den Umbau meines Eleksmaker DinA3 Pro auf ein Maß von 690 x 490 mm gekauft. Die bereits vorhandenen Verbindungen des DinA3 passen auch für diese Profile. ACHTUNG: Wer den Umbau vornehmen will, sollte sich noch einen 5mm Gewindebohrer besorgen. Die Löcher an den Profil-Enden sind ohne Gewinde.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    Produit bien recu, emballé avec de la mousse dans un sac plastique. Le produit correspond a mes attentes, mais le produit présente un défaut qui a l'air d'usine, et les extrémités semblent avoir été embouties lors du transport (voir photos) J'enlève 2 étoiles pour la qualité a cause de ca, mais cependant le produit dans l'ensemble semble vraiment bien. Je recommanderai d'acheter un peu plus grand que prévu pour pouvoir recouper les bouts éventuellement, s'ils sont endommagés durant le transport.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Otrzymany w idealnym stanie, mierzony zgodnie z kolejnością. Są dobrze zapakowane do transportu i wszystkie z fil, aby chronić je przed skórką. Otrzymane wcześniej niż oczekiwano, wysyłka bardzo szybko i uwaga agencji bardzo dobre. Zadowolona i polecam sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 818
    • Ft2 113
    • Ft3 524
    • Ft2 464
    • Ft3 051
    • Ft4 119
    • Ft4 229
    • Ft4 935
    • Ft1 759
    • Ft2 113
    • Ft21 372
    • Ft5 371
    • Ft2 464
    • Ft4 935
    • Ft2 113
    • Ft2 818
    • Ft17 097
    • Ft5 106