Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(363)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(363)
    • 5 Star(342)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Już kilka profili kupionych dla moich modeli i bardzo estetyczny i odporny rendering. Kilka miesięcy użytkowania dla moich CNC bez poluzowania i deformacji. Brak lutowania tak bardzo praktyczne w użyciu. Chipy obróbkowe łatwo usuwa się poprzez usunięcie folii z tworzywa sztucznego odpornego na zarysowania. Małe suche pociągnięcie pędzlem, aby usunąć te, które pozostają na dnie bruzd. Aby usunąć folię, należy użyć małego drewnianego lub pvc pręta, aby nie zarysować kratek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Fantastycznie. Bardzo cienka, bez zakrętów, bez zadrapań. Szybka dostawa. kupi więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Obróbka chipów w folii ochronnej, ale na końcu żadnych zadrapań. Profile są dobrze chronione. Cięcie jest idealne. Materiał może być montowany bez strachu. Duży wybór rozmiarów, więc nie wyspecjalizowana piła łańcuchowa kupić do cięcia. Dobrze wykonane wykończenie po zakończeniu montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Był trochę wygięty, ale w porządku. Przybył z drugiej strony planety :). Użyłem go do rozszerzenia mojego laserowego wycinacza, że również z BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Super, w końcu się pojawił FedEx zgubił zamówienie. Wszystko jest tak, jak zamówiłem i w świetnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Przedmiot został wysłany 14 sierpnia. Po 5 tygodniach oczekiwania, zapytałem, gdzie jest moje zamówienie, Banggood powiedział, że kłamię, a moje zamówienie nie zostało wysłane 14-go, ale 11 września. Wezwałem ich i wysłałem dowód, a potem przeprosili, ale nadal nie ma małego zwrotu pieniędzy za ten wielki bałagan. Otrzymałem dziś zamówienie, po czekaniu od 14 sierpnia, a paczka była uszkodzona. 3 z 5 elementów, są popękane i zgięte. Dobra robota, mam ubezpieczenie!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Są proste, cięte dokładnie, dobrze zapakowane. Żadnych zadrapań ani ognieceń. Są z drobnymi opiłkami metalu, albo przyklejonymi do taśmy ochronnej, ale kogo to obchodzi... Dodaj krok, cena wzrośnie. Świetny produkt, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Produkt wygląda bardzo dobrze, farba ładnie równo i błyszcząca, cięcia gładkie i dokładne, długość tolerancja 0,1 mm, niestety w moim przypadku słabe prowadzenie przez pocztę spowodowało niewielkie uszkodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$9.23
    • US$22.99
    • US$10.38
    • US$30.71
    • US$8.07
    • US$6.92
    • US$17.31
    • US$15.00
    • US$13.85
    • US$12.54
    • US$16.16
    • US$10.38
    • US$28.86
    • US$16.16
    • US$27.71
    • US$37.50
    • US$12.59