Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(348)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(348)
    • 5 Star(328)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/03/2021

    Już kilka profili kupionych dla moich modeli i bardzo estetyczny i odporny rendering. Kilka miesięcy użytkowania dla moich CNC bez poluzowania i deformacji. Brak lutowania tak bardzo praktyczne w użyciu. Chipy obróbkowe łatwo usuwa się poprzez usunięcie folii z tworzywa sztucznego odpornego na zarysowania. Małe suche pociągnięcie pędzlem, aby usunąć te, które pozostają na dnie bruzd. Aby usunąć folię, należy użyć małego drewnianego lub pvc pręta, aby nie zarysować kratek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Obróbka chipów w folii ochronnej, ale na końcu żadnych zadrapań. Profile są dobrze chronione. Cięcie jest idealne. Materiał może być montowany bez strachu. Duży wybór rozmiarów, więc nie wyspecjalizowana piła łańcuchowa kupić do cięcia. Dobrze wykonane wykończenie po zakończeniu montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Nie, nie, nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dobra jakość i dobre wykonanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Przedmiot został wysłany 14 sierpnia. Po 5 tygodniach oczekiwania, zapytałem, gdzie jest moje zamówienie, Banggood powiedział, że kłamię, a moje zamówienie nie zostało wysłane 14-go, ale 11 września. Wezwałem ich i wysłałem dowód, a potem przeprosili, ale nadal nie ma małego zwrotu pieniędzy za ten wielki bałagan. Otrzymałem dziś zamówienie, po czekaniu od 14 sierpnia, a paczka była uszkodzona. 3 z 5 elementów, są popękane i zgięte. Dobra robota, mam ubezpieczenie!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2020

    Są proste, cięte dokładnie, dobrze zapakowane. Żadnych zadrapań ani ognieceń. Są z drobnymi opiłkami metalu, albo przyklejonymi do taśmy ochronnej, ale kogo to obchodzi... Dodaj krok, cena wzrośnie. Świetny produkt, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Produkt wygląda bardzo dobrze, farba ładnie równo i błyszcząca, cięcia gładkie i dokładne, długość tolerancja 0,1 mm, niestety w moim przypadku słabe prowadzenie przez pocztę spowodowało niewielkie uszkodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Zgodnie z opisem, jeszcze niebadany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    well made, well packaging precise measures

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 605
    • Ft2 582
    • Ft14 365
    • Ft4 002
    • Ft11 998
    • Ft28 449
    • Ft2 582
    • Ft5 170
    • Ft16 995
    • Ft7 387
    • Ft6 648
    • Ft2 214
    • Ft7 387
    • Ft9 972
    • Ft5 170
    • Ft7 755
    • Ft2 953
    • Ft11 083