Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Idealnie pasuje, ale uchwyt jest bardzo słaby łamany w dwóch razy używane, śruby trzymające narzędzia są pod rozmiarem dwa już luźne i większość z nich nie może prawidłowo, ponieważ będzie luźny 😭

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2022

    The tool system fits perfectly on my busybee CT039 lathe. I am not good with metric so I though it might be bigger that it is, but it is very strong and cuts chatter free. It fits my 1/2" carbide cutters from busybee just fine too. Excellent tool for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Przyszło dziś uchwyt na narzędzia. Bardzo szybko. Ponieważ nie sprzedają dodatkowych posiadaczy osobno, zamówiłem dwa zestawy. Potem dostałem 8 osób, i części zapasowe do pocztownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Po utworzeniu wspornika i nakrętki mocującej, aby dostosować wieżyczkę do tokarki BV20, wynik jest znakomity 🤩🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Świetna wieżyczka, myślałem, że jest trochę większa, ale i tak dobrze wykonane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    To jest zabawka! (pol.). Dla mnie to nie ma sensu!!! To, co zamówiłem, było takie samo!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    This is an excellent item. It is high quality and everything fits together smoothly. It came to me well packed and without any damage to packaging of contents. I am pleased with the item and i think it is excellent value for money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobry produkt. Wszystkie części pasują do siebie. Mój oryginalny typ nie do końca pasuje, wymienia, właściwie, ale nadal jest do przyjęcia. Dziękuję za doskonałą ofertę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Przybycie na czas, dobrze zapakowane i narzędzie jest dobrej jakości. Na pewno warto było zapłacić za to. Części pasują do siebie bez zabawy, wszystko jest na miejscu. Oczywiście wymaga trochę czyszczenia i smarowania przed użyciem. /Wielkie dzięki, wielkie dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Absolutnie dobrze zrobione. Powtarzalność przy zmianie narzędzi jest większa niż wystarczająca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.47
    • US$65.99
    • US$19.62
    • US$9.62
    • US$10.38
    • US$5.76
    • US$9.23
    • US$32.33
    • US$10.73
    • US$16.99