Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2020

    Bardzo dobra jakość, idealnie pasuje do mojej tokarki Boxford 9 cali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Dobrze wykonane narzędzie szybkiej zmiany post, łatwo przystosowywane do małych tokarek, takich jak Holzmann ED400FD(mine), Optimum TU2004, Weiss WBL 210V i tym podobne. Osobiście wybrałem wyrównanie powierzchni skóry, tworząc pierścień adaptacyjny, aby zmontować oryginalną wieżyczkę i zmniejszyć szpilkę nowej wieżyczki Machifit/axa do M10. W ten sposób ułożona turka uchwytu na narzędzia szybkiej zmiany jest całkowicie stabilna i niezwykle sztywna, co pozwala na dostosowanie centymalne i obróbkę. Cena zapłacona za jego zakup jest doskonała, najniższa na rynku, jakość jest bez zarzutu. Na razie nie znalazłem żadnych wartych uwagi wad. Doprecyzuję, że jestem tylko banggood klient, a nie sponsorowany, ponieważ jest ich wiele na youtube, to pozwala mi być bardzo twardy, gdy zakupione obiekty nie są zadowalające. Osobiście polecam ten element, ponieważ, gdybym potrzebował innego, kupiłbym go ponownie Dobrze zaprojektowana wieżyczka narzędziowa do szybkiej zmiany, łatwo przystosowująca się do małych tokarek, takich jak Holzmann ED400FD( kopalnia), Optimum TU2004, Weiss WBL 210V i tym podobne. Osobiście wybrałem spłaszczenie płaszczyzny słodziaka, tworząc pasujący pierścień do ponownego złożenia oryginalnej wieżyczki i redukując do M10 kuropatwa mocująca nowego Machifit / axa turret.Nie potrzebowałem dalszych prac adaptacyjnych, natychmiast doskonały. Wiertarka do szybkiej zmiany narzędzia tak ułożona jest całkowicie stabilna i niezwykle sztywna, co pozwala na dostosowanie i operacje centymalne. Cena zapłacona za jego zakup jest doskonała, najniższa na rynku, jakość jest bez zarzutu. Jak dotąd nie znalazłem żadnych wad. Zwracam uwagę, że jestem tylko wielkim klientem, a nie sponsorowanym, gdyż jest ich tak wielu na youtube, że to pozwala mi być bardzo twardym, gdy zakupione obiekty nie są zadowalające. Osobiście polecam ten przedmiot, ponieważ, gdybym potrzebował kolejnego, kupiłbym go ponownie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    NB - Tylko wyjściowy wygląd. Część dużego zamówienia na narzędzia, uchwyty na narzędzia itp. Ten przedmiot został wysłany z brytyjskich zapasów. Cała reszta pochodzi prosto z Chin. Instalacja / testowanie czeka dostawy z Chin - następnie dalsze przegląd. Wstępny widok = bardzo pod wrażeniem. Wygląda bardzo dobrze zrobione i gotowe. Jedyny problem, jaki widzę, to nić użyta do ogiera. (góra z nakrętką i dół do płyty/górny ślizg). Założyłem, że będzie to standard M14. Znacznie piękniejsze niż 2.0 mm - dokładnie to, co muszę jeszcze ustalić. Prawdopodobnie będzie musiał zrobić zamienny ogier!!! P.S. Będzie wyposażony w Chester Cub 630.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Post narzędzia sam w sobie jest bardzo dobry, i mam go w bardzo dobrej cenie z czeskiego magazynu. Jedynym problemem było opakowanie - brakowało uchwytu :) Nie wiem, czy tylko błąd, czy niższa cena była odzwierciedleniem tej wady. Widziałem kolejną recenzję albo pytanie na ten temat, więc wygląda na to, że nie byłem jedyny. Dla mnie to nic wielkiego, bo i tak bym zrobił nowy (nie lubię chudych rączek), więc nie będę szukać za to żadnych rekompensat, ale może to być niezbyt miła niespodzianka dla kogoś innego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    A good quality tool post. Much better than 250-100 piston type. All critical surfaces are well machined and mating well with tool holder inserts. I recommend this seller and this type of tool post. Fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    First time I have used bonggood and am very happy with the product ,I received in quick time compared to some other services by other businesses Thank you will use again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Post narzędzia robi to, co ma robić, jest trochę szorstki w mechanizmie szczęki, ale jest o wiele lepszy niż mój poprzedni post w stylu tłoku. Jestem bardzo zadowolony z powtarzalności i sztywności tego słupka narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Narzędzie przybyło w dobrym stanie, ale opakowanie nie było odpowiednie dla tak ciężkiego przedmiotu! Był w plastikowej torbie na narzędzia i zawinięty w folię bąbelkową, plastikowa walizka na narzędzia została rozbita, a przedmiot wystawał z opakowania! Ale nie uszkodzona... dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Klamka dźwigni pokazana na powyższej ilustracji nie była w dostarczonym opakowaniu. Czy mógłby mi pan podać dźwignię tak szybko, jak to możliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Świetny post narzędzi doskonałej jakości dopasowany do mojej mini- tokarki z drobnymi modyfikacjami gorąco polecam uaktualnienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 076
    • Ft9 413
    • Ft3 971
    • Ft34 633
    • Ft1 850
    • Ft17 820
    • Ft3 360
    • Ft10 085
    • Ft8 251
    • Ft44 049
    • Ft4 277
    • Ft5 714
    • Ft13 448
    • Ft2 889
    • Ft12 225
    • Ft2 687
    • Ft15 802
    • Ft21 702