Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(58)
    • 5 Gwiazda(53)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/06/2020

    Fantastyczny pasek z blokadą klinową. Te narzędzia typu Aloris są najlepszym typem w użyciu, ponieważ urządzenie blokujące jest lepsze i bardziej sztywne niż inne typy. Są też najlepsze dla powtarzalności. Doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Przybył bardzo szybko, nie spodziewałem się, że przybędzie tak szybko. Wydałem rozkaz w dniu 27.12.2021 r. i przybyłem w dniu 03.01.2022 r. Jest to produkt wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Jest to najlepszy rodzaj słupka, jaki można kupić na tokarkę. To ma lepsze mechaniczne zablokowanie z zaklinowaną konstrukcją. Doskonały sprzęt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    W plastikowej kopercie i owinięta cienką warstwą folii bąbelkowej. Obiekt ważący 1kg musi być lepiej chroniony niż przez opakowanie. Musiał spaść i to z wielkim uderzeniem, które złamało plastikowe pudełko, które zawierało narzędzie i oznakowało uchwyt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Bardzo dobra jakość, idealnie pasuje do mojej tokarki Boxford 9 cali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    A good quality tool post. Much better than 250-100 piston type. All critical surfaces are well machined and mating well with tool holder inserts. I recommend this seller and this type of tool post. Fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Dobrze wykonane narzędzie szybkiej zmiany post, łatwo przystosowywane do małych tokarek, takich jak Holzmann ED400FD(mine), Optimum TU2004, Weiss WBL 210V i tym podobne. Osobiście wybrałem wyrównanie powierzchni skóry, tworząc pierścień adaptacyjny, aby zmontować oryginalną wieżyczkę i zmniejszyć szpilkę nowej wieżyczki Machifit/axa do M10. W ten sposób ułożona turka uchwytu na narzędzia szybkiej zmiany jest całkowicie stabilna i niezwykle sztywna, co pozwala na dostosowanie centymalne i obróbkę. Cena zapłacona za jego zakup jest doskonała, najniższa na rynku, jakość jest bez zarzutu. Na razie nie znalazłem żadnych wartych uwagi wad. Doprecyzuję, że jestem tylko banggood klient, a nie sponsorowany, ponieważ jest ich wiele na youtube, to pozwala mi być bardzo twardy, gdy zakupione obiekty nie są zadowalające. Osobiście polecam ten element, ponieważ, gdybym potrzebował innego, kupiłbym go ponownie Dobrze zaprojektowana wieżyczka narzędziowa do szybkiej zmiany, łatwo przystosowująca się do małych tokarek, takich jak Holzmann ED400FD( kopalnia), Optimum TU2004, Weiss WBL 210V i tym podobne. Osobiście wybrałem spłaszczenie płaszczyzny słodziaka, tworząc pasujący pierścień do ponownego złożenia oryginalnej wieżyczki i redukując do M10 kuropatwa mocująca nowego Machifit / axa turret.Nie potrzebowałem dalszych prac adaptacyjnych, natychmiast doskonały. Wiertarka do szybkiej zmiany narzędzia tak ułożona jest całkowicie stabilna i niezwykle sztywna, co pozwala na dostosowanie i operacje centymalne. Cena zapłacona za jego zakup jest doskonała, najniższa na rynku, jakość jest bez zarzutu. Jak dotąd nie znalazłem żadnych wad. Zwracam uwagę, że jestem tylko wielkim klientem, a nie sponsorowanym, gdyż jest ich tak wielu na youtube, że to pozwala mi być bardzo twardym, gdy zakupione obiekty nie są zadowalające. Osobiście polecam ten przedmiot, ponieważ, gdybym potrzebował kolejnego, kupiłbym go ponownie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Dobra konstrukcja i jakość za pieniądze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Najlepsze narzędzie-post na rynku. Naprawdę dobrze wykonane i wysokiej jakości. Jest miły w użyciu i świetna wartość w stosunku do pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Bardzo dobra jakość, to jest tak samo solidny i dokładny, gdzie ma znaczenie (na ziemi twarz), jak oryginał, może nie tak ładny, ale tak samo funkcjonalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$61.56
    • US$45.99
    • US$320.99
    • US$78.99
    • US$18.47
    • US$28.86
    • US$7.99
    • US$91.99
    • US$48.99
    • US$54.11
    • US$10.79
    • US$51.99
    • US$13.79
    • US$39.09
    • US$6.89
    • US$67.99
    • US$25.99
    • US$8.07