Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2020

    Bardzo dobra jakość, idealnie pasuje do mojej tokarki Boxford 9 cali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    NB - Tylko wyjściowy wygląd. Część dużego zamówienia na narzędzia, uchwyty na narzędzia itp. Ten przedmiot został wysłany z brytyjskich zapasów. Cała reszta pochodzi prosto z Chin. Instalacja / testowanie czeka dostawy z Chin - następnie dalsze przegląd. Wstępny widok = bardzo pod wrażeniem. Wygląda bardzo dobrze zrobione i gotowe. Jedyny problem, jaki widzę, to nić użyta do ogiera. (góra z nakrętką i dół do płyty/górny ślizg). Założyłem, że będzie to standard M14. Znacznie piękniejsze niż 2.0 mm - dokładnie to, co muszę jeszcze ustalić. Prawdopodobnie będzie musiał zrobić zamienny ogier!!! P.S. Będzie wyposażony w Chester Cub 630.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Post narzędzia sam w sobie jest bardzo dobry, i mam go w bardzo dobrej cenie z czeskiego magazynu. Jedynym problemem było opakowanie - brakowało uchwytu :) Nie wiem, czy tylko błąd, czy niższa cena była odzwierciedleniem tej wady. Widziałem kolejną recenzję albo pytanie na ten temat, więc wygląda na to, że nie byłem jedyny. Dla mnie to nic wielkiego, bo i tak bym zrobił nowy (nie lubię chudych rączek), więc nie będę szukać za to żadnych rekompensat, ale może to być niezbyt miła niespodzianka dla kogoś innego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    A good quality tool post. Much better than 250-100 piston type. All critical surfaces are well machined and mating well with tool holder inserts. I recommend this seller and this type of tool post. Fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    First time I have used bonggood and am very happy with the product ,I received in quick time compared to some other services by other businesses Thank you will use again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Post narzędzia robi to, co ma robić, jest trochę szorstki w mechanizmie szczęki, ale jest o wiele lepszy niż mój poprzedni post w stylu tłoku. Jestem bardzo zadowolony z powtarzalności i sztywności tego słupka narzędzia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Narzędzie przybyło w dobrym stanie, ale opakowanie nie było odpowiednie dla tak ciężkiego przedmiotu! Był w plastikowej torbie na narzędzia i zawinięty w folię bąbelkową, plastikowa walizka na narzędzia została rozbita, a przedmiot wystawał z opakowania! Ale nie uszkodzona... dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Świetny post narzędzi doskonałej jakości dopasowany do mojej mini- tokarki z drobnymi modyfikacjami gorąco polecam uaktualnienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Naprawdę zgodnie z opisem, dobrze wyprodukowany i solidny... Tylko rozczarować, niespodziewanie Dostawa bez dokładnego śledzenia.. Świetna sprawa, ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Jeszcze nie spróbować z drzwi narzędzia, które nie otrzymał, ale na początku jakość wygląda świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 655
    • Ft10 014
    • Ft3 714
    • Ft40 782
    • Ft23 479
    • Ft1 967
    • Ft6 437
    • Ft18 957
    • Ft3 575
    • Ft6 192
    • Ft4 333
    • Ft32 831
    • Ft4 643
    • Ft3 575
    • Ft11 767
    • Ft4 290
    • Ft4 646
    • Ft11 086