Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1365)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1365)
    • 5 Star(1307)
    • 4 Star(56)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Jest to świetny zestaw, ale jeden z narzędzi, które otrzymałem (narzędzie do gwintowania zewnętrznego) nie miał oleju i był źle zardzewiały, co było rozczarowujące. Wkładka nie leżała prawidłowo z powodu rdzy i musiałem użyć papieru ściernego, aby usunąć rdzę i uruchomić ją.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Bardzo dobrze wykonane, dobry solidny nóż, wkładki wydają się działać dobrze, Nie sądzę, że można znaleźć coś lepszego w cenie, Polecam dla początkującego lub hobbysty, innego zwycięzcy z Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Nożyce nie są złe. Jakość jest normalna. Wszystko działa jak należy. Wziąłem je za 25,50, to chyba świetnie pasuje do takich pieniędzy. Przynajmniej nigdzie nie widziałem tańszego. Proponuję zamówić odpowiednie talerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Narzędzia wydają się dobre i bardzo zadbane niestety nie miałem jeszcze okazji je przetestować, dotarły do ich pudełka każde narzędzie i w oddzielnej otoczce i z jego kluczem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Wygląda na to, że jest całkiem dobrej jakości, ale nie był wypróbowany. Niech to będzie ostatnie i dokładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Metalo tekinimo staklių peilių rinkinys mano DIY staklėms. Geras kainos ir kokybės santykis, greitas pristatymas. Rekomenduoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Super szybka dostawa OK!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Polecam, godne uwagi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2021

    Był kompletny; przystojny, jeszcze nie wypróbowany w tokarce. Zobacz zdjęcia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 744
    • Ft18 315
    • Ft6 695
    • Ft19 039
    • Ft15 512
    • Ft7 019
    • Ft12 136
    • Ft6 695
    • Ft5 990
    • Ft10 576
    • Ft13 748
    • Ft7 049
    • Ft14 807
    • Ft5 285
    • Ft5 639
    • Ft10 222
    • Ft24 681
    • Ft3 523