Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    Doskonały zestaw wartości bloków szerokości metrycznej. Idealny do wysokiej klasy sklepu maszynowego lub małego profesjonalnego użytku. Zdjęcia: 33,33 mm ( 30 + 1 + 1, 3 + 1, 03 bloków ) sprawdzanie kalibracji mikrometru Mitutoyo 25-50 mm. Wykręcanie z powyższym przymocowanym do bloku 50mm Świadectwo kalibracji (laminowane dwustronnie, aby zmieścić się w polu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    + Produkt dobrze chroniony podczas transportu + Dobrze wyglądające opakowanie + Protokół kalibracji/odchylenia jest dołączony + Wskaźniki dobrze chronione przed wilgocią + Wskaźniki są precyzyjne Użyję wskaźników w warsztacie stolarskim. Produkt jest wart swojej ceny. Mogę w pełni polecić produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Bardzo ładne opakowanie. Wydaje się być bardzo ładny, bardzo precyzyjny. Na pewno lubię z nich korzystać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dobrze zautomatyzowane i dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Jest to bardzo dokładny i doskonały zestaw jakościowy, oferowany w dobrym pudełku i o głównych wymiarach wymaganych do obróbki drewna. Precyzja jest bardzo wysoka, a opakowanie transportowe jest bezpieczne w ochronie zestawu. Bardzo wysoka jakość za cenę i zestaw, który na pewno będzie zawsze przydatny do obróbki drewna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Otrzymaliśmy to w bardzo krótkim czasie. Dobrej jakości drewniane pudełko z plastikowymi stopami i zamykaną pokrywą. Gaugi są owijane w bezpieczny sposób z antykorozyjnym woskiem. Każdy miernik jest dobrze wykonany i o ile mogę zmierzyć bardzo dokładny. W sumie to dobry produkt w dobrej cenie, który zapewni wieloletnią obsługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Za cenę dostarczana jest naprawdę przyzwoita jakość. Końcowe wymiary można dobrze przesuwać, a następnie również trzymać się siebie. Dla mnie, jako samodzielnego, są one optymalne. Dlatego kciuki w górę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Bardzo dokładne bloki gage, dobrze zapakowane i dobrze prezentowane w dobrym małym pudełku. Będę miał wiele lat pracy z tymi narzędziami pomiarowymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Dość krótki czas dostawy. Bez odpowiedniego narzędzia, nie mogę potwierdzić precyzji. Ale z tego co wiem, wydaje się być w porządku. Pytanie tylko, że protokół badania mówi, że wydłużenie temperatury wynosi 0,000006 mm/m i stopień C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Raczej małe, ale to jest to, czego chcę. Każdy blok pomiarowy jest pojedynczo owinięty przed rdzę, a pudełko jest całkiem dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 790
    • Ft4 422
    • Ft5 370
    • Ft34 766
    • Ft2 917
    • Ft13 503
    • Ft24 092
    • Ft3 648
    • Ft10 744
    • Ft63 213