Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(393)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(393)
    • 5 Star(370)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/02/2021

    Świetny produkt i dobra cena. Jestem bardzo zadowolony. Rozmiary są idealne dla małych tokarek, frezarek lub maszyn CNC. Idealny produkt dla tych, którzy zachwycają się mechaniką. Polecam to. Świetny produkt i dobra cena. Jestem bardzo zadowolony. Rozmiary są idealne dla małych tokarek, młynów lub CNC. Idealny produkt dla tych, którzy zajmują się mechaniką. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Jest naprawdę dobry i dobrze do kwadratu, naprawdę uważam, że jest przydatny i dokładny, tylko problem w tym, że nici są zwarte, a dziury są lekko niezrównane. Oto mój film recenzji na moim kanale youtubowym. https://www.youtube.com/watch?v=ZXbgIgVksgM

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bloki wyglądają dobrze wypolerowane, a wymiary są spójne. Deburowanie jest nierówne, ale dla mnie to kosmetyczna kwestia. Na szczęście, pomimo okropnego opakowania . (oryginalne cienkie pudełko kartonowe z ciężkimi blokami zostało zapakowane w cienką plastikową kopertę) Przybyli nienaruszeni. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Folia do pakowania jest słaba, ale po oczyszczeniu wyglądają bardzo dobrze. Są bardzo precyzyjni. Posiadają gwinty M10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Nie ma tu zbyt wiele do powiedzenia - jest dobrze skonstruowany do dokładnych wymiarów, jak w reklamie, a jakość użytego materiału jest zgodna z oczekiwaniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Precyzyjnie wykonane i dobrej jakości! Naprawdę ładny produkt, świetna jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Po usunięciu klejącego świństwa ładnie się sprzątają. Miarki w porządku ze sprzętem, który mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Wszystko dobrze, nici są M10 ze mną...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Top! bardzo dobra cena, dobrze zapakowane, bardzo przydatne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Wymiary są dokładne, miał pęknięcia w jednym z bloków. Jakość może być lepsza, słabe opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.79
    • US$19.62
    • US$18.47
    • US$18.99
    • US$11.49
    • US$12.69
    • US$83.31
    • US$58.99
    • US$42.72
    • US$42.72
    • US$13.85
    • US$19.62
    • US$8.07
    • US$13.85
    • US$18.89
    • US$45.99
    • US$26.55
    • US$19.62