Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(974)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(974)
    • 5 Star(926)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Jest to post jakości i jestem bardzo zadowolony do tej pory. Narzędzia są wysokiej jakości konstrukcji, a słupek trzyma rzeczy stabilne. Domyślnie nie pasuje do ogiera Myforda ML10, ponieważ jest on nieco większy niż M10, ale nowy ogier można kupić w brytyjskim sklepie online, ale podstawa musi nie być odcięta o około 1,4 mm, ponieważ jest przeznaczona dla ML7. Posiadacze są świetnej jakości i choć czułem, że śruba regulacji jest fidnie, to robi swoje. Żałuję tylko, że nie kupiłem większej liczby posiadaczy 😂 Machifit i mam nadzieję, że teraz wyprodukujecie paski sine, może bardziej rozbudowany zakres bloków rozdzielczych!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony jak dobra jakość jest na tym słupku, to zdecydowanie styl gibsa, a nie tłok, jest solidny i ruch jest prawie maślany gładki! Teraz żałuję, że nie kupiłem uchwytów narzędzi w tym samym czasie i chcę go zainstalować na mojej tokarce natychmiast!, ale nie mam uchwytu, który będzie z nim pracował! Muszę go teraz użyć! :-D Zdecydowanie dobra cena za pieniądze. Kupimy cały zestaw, kilka razy 😇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    great quality as usual from bang good they have helped me setup.my machine workshop on a budget and it is always great quality items precision aswell I highly recommend them to everyone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    W pełni usatysfakcjonowany! Element zgodny z opisem, niezbędny do zamontowania 10x10 narzędzi na moim małym Myford ML7.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Jest w porządku, choć nie byłem w stanie znaleźć odpowiedniego narzędzia tnącego, więc musiałem przedłużyć rowek, dzięki czemu mogę w nim zamontować narzędzia 12mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Naprawdę świetna jakość, dobra stal, a nie stop! Solidny i naprawdę zadowolony z nich!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Greito pakeitimo peilių laikiklis tekinimo staklėms. Naudosiu savo DIY projekte. Kokybė puiki, kaina irgi gera. Rekomenduoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    This tool post is amazing I had a fall down the slide piece a little bit but other than that it’s strong and sturdy. Unfortunately I don’t have a tool holder for it yeah apparently it got lost in the

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Sam produkt jest w porządku, ale spójrz tylko jak pudełko zostało dostarczone... całe mokre, słabe i rozdarte... 😤

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 117
    • Ft23 839
    • Ft9 803
    • Ft10 168
    • Ft3 614
    • Ft12 577
    • Ft1 997
    • Ft10 894
    • Ft3 629
    • Ft46 854
    • Ft4 400
    • Ft54 484
    • Ft13 435
    • Ft2 198
    • Ft5 029
    • Ft3 629
    • Ft37 737
    • Ft3 397