Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/02/2022

    Eccellente qualità!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Ładny produkt. Nie może być taniej. Jednak wzrosty opłat były nieco wysokie i byłoby tańsze, aby kupić lokalne, pomimo zniżki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobra jakość produktów . (Jestem inżynierem narzędzi maszynowych, przetestowałem je, więc to powinna być wykształcona opinia). Gorąco polecam jako stosunek ceny do jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Na tokarce MN80 idealnie kupiłem różnicę między typami 0001 i 0002 0002 ma rowek wzdłużny może być zaciskany przecinakiem o średnicy 10mm i używany zamiast wiercenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Arrived on time and well-packed. Looks to be good value and well-made, though I have not yet had an opportunity to try it out.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Bardzo przydatny dodatek do mojej tokarki, dobra jakość i ładne wykończenie. Mogę polecić ten post z narzędziami bez zastrzeżeń. Nie, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Bardzo zadowolony z Machifit 250-000 Cuniform GIB Typ Szybka zmiana narzędzi do narzędzi Lathe i usługi Banggood. Nick, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Dobra jakość i dostarczone wcześniej niż stwierdzono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Według reklamy, bardzo mocny materiał o świetnym wyglądzie i wykończeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    puntuale ottimo prodotto grazie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$19.62
    • US$9.62
    • US$79.99
    • US$158.22
    • US$12.06
    • US$6.76
    • US$32.33
    • US$117.99