Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • GeoVIP5
    GR
    18/01/2021

    Ładny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    très bonne qualité. arrivé assez vite sans être tordu. RAS !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2019

    très bon produit. j'ai eu un problème car ça n'etait plus en stock (bien que j'ai pu passer commande), mais banggood à envoyé l'article très rapidement après que ça soit de nouveau dans les stocks. produits solide, sans irrégularités, parfait..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sariz96
    HU
    27/12/2018

    I tried to use the B type pulleys (625zz Flat Type Plastic Pulley Concave Idler Gear) with M5x30 screws and Machifit Black 2060 V-Slot Aluminum Profile Extrusion Frames. I could see these products are suitable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • sariz96
    HU
    27/12/2018

    I tried to use the B type pulleys (625zz Flat Type Plastic Pulley Concave Idler Gear) with M5x30 screws and Machifit Black 2060 V-Slot Aluminum Profile Extrusion Frames. I could see these products are suitable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Wszystko było szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2019

    tardo un poco en salir de alla pero llego en lo previsto unas 3 semanas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    Al sujetar los 3 perfiles con CELLO de color amarillo, sin haberlos protegido antes con un papel, han quedado manchados y ahora tendré que limpiarlos, tal vez con disolvente o gasolina, y perder el tiempo. MUY MAL esa falta de precaución a la hora de hacer el paquete.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2019

    Ottimo prodotto come da descrizione, come sempre tutto ok.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2018

    Het product werd geleverd zoals beschreven en snel geleverd. Alleen de verpakking was wat minder daar de geel oranje tape smurrie achter laat welke moeilijk te verwijderen is.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 202
    • Ft3 837
    • Ft5 755
    • Ft18 811
    • Ft7 291
    • Ft3 451
    • Ft7 677
    • Ft2 683
    • Ft10 463
    • Ft5 755
    • Ft4 219
    • Ft7 677
    • Ft4 169
    • Ft3 837
    • Ft9 981
    • Ft2 301
    • Ft2 301
    • Ft16 620