Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(594)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(594)
    • 5 Gwiazda(562)
    • 4 Gwiazda(27)
    • 3 Gwiazda(2)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2020

    Nem vártam csodát, de ezt kézbe véve nem vagyok boldog. Csak egy porvédő rétege van, igaz nem is írtak kettőt. Az elektronika a leggagyibb, a csapágyakon dzsuva, ami az üveglécen is végigkenődött. A léc megpattanva, a futófelület bevonata itt-ott hámlik. Eltakarítva remélem azért fog működni. Nem ajánlom ezt a fajtát.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    I really like these units. This is my second one. They have changed my machining abilities and confidence level.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    Fixed with magnet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2019

    The package was quick deliverd without any customs problems. The linears where easy to install. We regret that the compleet order was not delivered as 1 package, the time between the 2 package's was two month's, due customs clearance !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2019

    Gerne wieder Super Teil und funktioniert auch wie beschriebenen

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2019

    WM210V Fixed with magnet

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Zainstalowany ponad rok temu. Brak wskazówek instalacji, ale rozgryzłem to. Sposób użycia jest całkiem dobry. Zainstalowałem na mojej mini-tokarce i to wiele razy poprawiło moją dokładność!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2018

    the glass scales work good. thanks will continue to buy from banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2019

    I have mounted the display and have on axis working for now. It took me some time to fit the hardware to my lathe but I am very happy with the result. I have an 8 foot bed length so will have to design a latching mechanism so that when my carriage travels beyond a metre it will disconnect and then re-connect when the carriage returns.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$6.79
    • US$14.99
    • US$6.89
    • US$52.99
    • US$19.99
    • US$54.99
    • US$80.84
    • US$32.99
    • US$49.99
    • US$42.72
    • US$10.99
    • US$26.62
    • US$7.29
    • US$12.99
    • US$7.99
    • US$9.23
    • US$27.59