Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(761)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(761)
    • 5 Star(735)
    • 4 Star(23)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2021

    Pakiet dotarł jak zwykle po około 3 tygodniach, kołnierz jest dobrej jakości, używam ich w wrzecion er-11 i są doskonałe.Mają wszystkie niezbędne środki, aby móc używać wszystkich nożyc walizki. Polecam zakup, ponieważ są dobrze zbudowane i działają równie dobrze. Wydawaliby się też dobrze scentrowani.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Naprawdę podobał mi się ten produkt. Wszystkie 15 sztuk są pięknie zapakowane, każdy kawałek zapakowany w małe plastikowe pudełko z tworzywa sztucznego, z odpowiednim środkiem na pokrywie. Produkt jest bardzo dobry, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dokładnie tego potrzebowałem. Przesyłka trwała długo, ale w końcu dotarła! Problemy były spowodowane przez lokalną pocztę. Ładnie zapakowane, każdy zestaw w osobnym pojemniku i wyraźnie oznakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Rendben megérkezett. Korrektnek tűnik a teljes sorozat, Sorjamentes, tiszta kidolgozás.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Arrived in 5 days to Portugal, very happy. Fits nicely, each comes in its own labeled little box, inside a plastic bag with lube all over it. 5 Stars.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Przywieziony zacisk Chucka do frezowania narzędzi CNC. Świetnie, czego potrzebuję! Bardzo dobrze i bardzo szybko. Dziękuję wam i kolaborantom Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bardzo dobry zestaw kolety E11, i za niską cenę. Wszystkie starannie prezentowane w pojedynczych plastikowych pudełkach z ochroną oleju. Każdy oznaczony odpowiednim rozmiarem...... Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Przybył na czas. Świetne opakowanie, bardzo dobrze nasmarowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Dobra wartość dla ilości części. Dobrze spakowany, tylko ten 1mm jest trochę dziwny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Wszystko dobrze zapakowane i dokładnie opisane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 368
    • Ft2 818
    • Ft4 934
    • Ft4 882
    • Ft3 874
    • Ft3 169
    • Ft2 113
    • Ft5 639
    • Ft3 029
    • Ft4 934
    • Ft3 966
    • Ft2 818
    • Ft3 029
    • Ft52 891
    • Ft13 043
    • Ft23 270
    • Ft9 870
    • Ft5 639