Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(78)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(78)
    • 5 Star(78)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Dzisiaj otrzymałem w szacowanym czasie dostawy opakowanie z produktem bardzo dobrze zapakowane, wygląda dobrze i jest doskonały, Zainstalowałem go w moim CNC na osi Y i ma dobry wzrok, Dołączony jest ze swoim kablem z dwoma głowicami i przewodnikiem z instrukcją i wymiarami urządzenia kotwiczącego, wszystko dobra i dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2017

    Schnelle Lieferung nach Deutschland, keine Zollprobleme. Gute Qualität, kann so angebaut und benutzt werden. Präzise und massive Verarbeitung. Gute Verpackung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Doskonała, dobrze zbudowana, silna struktura. Zrobiłem recenzję i napisałem na YouTube dla każdego, kto chce ją zobaczyć. Wystarczy kliknąć na link All In Torno Channel. https://www.youtube.com/watch?v=zGJIikUXMp0

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2018

    temiz ve gayet sağlam.kullanıp görmek lazım mini cnc torna için sipariş ettim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2017

    Very short delivery term. One screw was not fixed but it is not a big issue :) Good quality and can be used after short installation. Precise and massive. Well usable!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Przybył szybko i w dobrym stanie, silnik stepper nema 17, rozmiar osi 25 cm, może być jak osia Z.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Działa dobrze, ale jest trochę kruchy. Musi mieć wsparcie w konstrukcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Melhor q o esperado, entrega super rápida, bem embalado, muito satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    /Można polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$42.72
    • US$43.88
    • US$149.99
    • US$86.59
    • US$38.99
    • US$12.43
    • US$68.89
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$8.07
    • US$37.73
    • US$12.54
    • US$7.99
    • US$12.19
    • US$19.00
    • US$13.85
    • US$22.28