Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(61)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2018

    Купляв для мого саморобного токарно-універсального станка. Гайки з підпружиненими кульками, під стандартну різьбу М5 . Ідеально підійшло до мого станочного профілю типу 2060. Гайки виготовлені якісно, без забубрин і заусениць, добре ходять у профілі без зайвого люфту і добре тримаються при затягуванні. Дуже задоволений покупкою, так і сподівався, що все буде ОК!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Idealnie pasuje - M5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2019

    Arrived in soft packaging. They fit my 20x20 extrusion. Will do the job nicely. Happy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2019

    noix de montage qui fonctionne très bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Te przyszły zgodnie z opisem. Kula pomaga utrzymać nakrętkę w miejscu i nie przesuwa się dawki podczas wyciskania w trakcie pracy. Pozwala na zastosowanie dobrej siły zaciskowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    If you haven't noticed the 2020 profile slots are VERY small. So also these little ones are also very small. Can't take much load. But they look exactly as they should do.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    am 16.02.2019 Bestellt 50 St Federmutter für 2020 Aluminium Profil 4 St Machifit 5 Löcher Aluminium-Profil 2 St Spindel Ware ist heil und gut am 28.02.2019 geliefer worden.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2018

    Delivery quality in my address good. I purchased for use in my projects. Quality of production average. I will finish if necessary accessories to the necessary quality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2019

    Tuercas para perfil Vslot con rosca M5, perfectas para montajes CNC , impresoras etc. Las emplearé para una impresora 3D que voy a construir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$53.12
    • US$6.92
    • US$8.07
    • US$27.71
    • US$12.64
    • US$31.47
    • US$18.47
    • US$6.92
    • US$9.23
    • US$9.23
    • US$20.78
    • US$16.99
    • US$27.71
    • US$37.73
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$25.40
    • US$11.99