Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(484)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(484)
    • 5 Star(460)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2022

    Ładne 2040 wytłaczanie w długości 1000mm. Pakowanie nie było zbyt wiele na końcu, a w rezultacie jest kilka małych dings. Są one jednak bardzo małe i nie wpłyną na wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Doskonały artykuł dziękuję =PUNC= Chcę podkreślić, że tutaj w Banggood wysyłka jest znacznie szybsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Doskonały kawałek wytłaczania i długość 700mm wystarczyły do 2 montażu na biurku Hotas Controller. Tak świetna cena - super szybko z magazynu w Wielkiej Brytanii i doskonały przedmiot Dzięki, BG! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Super, w końcu się pojawił FedEx zgubił zamówienie. Wszystko jest tak, jak zamówiłem i w świetnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dobra jakość, zadowolony z szybkiej dostawy, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2019

    Ich habe zwei 700mm Aluminium Profile bestellt, um die Bauhöhe meines 3D-Druckers zu erhöhen. Die Profile kamen in einwandfreiem Zustand bei mir an. Der Einbau war absolut problemlos und in Verbindung mit einer 700mm Gewindestange ist der 3D-Drucker nun in der Lage statt der originalen 250mm bis zu 550mm in Z-Höhe zu drucken. Bei Bedarf werde ich wieder bei diesem Lieferanten bestellen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Bardzo szybka wysyłka. Profil szczeliny V jest przecięty absolutnie prosto, a zmierzona długość odpowiada zakupionej długości. Profile dotarły bardzo dobrze zapakowane. Teraz mogę w końcu zwiększyć rozmiar mojego Endera 3 Pro. W każdej chwili zrobiłbym tu zakupy. Dziękuję bardzo.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    Ich habe diese Aluminium-Profile für den Umbau meines Eleksmaker DinA3 Pro auf ein Maß von 690 x 490 mm gekauft. Die bereits vorhandenen Verbindungen des DinA3 passen auch für diese Profile. ACHTUNG: Wer den Umbau vornehmen will, sollte sich noch einen 5mm Gewindebohrer besorgen. Die Löcher an den Profil-Enden sind ohne Gewinde.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Bardzo dobry, łatwy w pracy. Dziury mają wewnętrzną średnicę 4 mm. będzie używany jako ramka drukarki 3d

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Produkt zgodny z otrzymanym z kiepskim opakowaniem trochę kulèque i jego ochrona produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.19
    • US$10.99
    • US$8.99
    • US$13.85
    • US$16.09
    • US$6.92
    • US$42.72
    • US$11.54
    • US$19.62
    • US$5.76
    • US$49.99
    • US$8.07
    • US$12.54
    • US$37.73
    • US$7.99
    • US$19.00
    • US$13.85
    • US$17.99