Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(91)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(91)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2021

    Solidne i bez zbędnych testamentów. Jestem zadowolony, pasuje do opisu w menu. Prosty w użyciu, szlifowanie jest precyzyjne. Mogę polecić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Godna jakość dla modelu eclispe. Dość prosty uchwyt z pudełka i moim zdaniem łatwiejsza do prostowania i użytkowania niż model Stanley. Dłuto i uchwyty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    To nadeszło stosunkowo szybko. Dopóki nie wymyślimy, jak to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Doskonały produkt wysokiej jakości. Budowa i wykończenie są dobre. Sprawdziłem kąt dżigu z istniejącym dłutem i pasuje w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Polecam. Dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dziękuję, dotarłeś w porządku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dużo cięższy niż się spodziewałem, co nie jest złe. Wygląda na to, że to dużo dla mnie, niż ta tania, którą kupiłem z innej strony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    To było następnego dnia, nawet gdy byłem na poczcie. Jeśli myślisz, że nie jest, ale był i super jakość. Ale jeśli przeczytasz cały tekst, to dostaniesz trochę wglądu. Na początku byłem sceptyczny, aby uzyskać wysoką jakość lub stabilną pomoc w szlifowaniu tej ceny. Ale kiedy to przyszło i otworzyłem małe pudełko, byłem bardzo zaskoczony. Środek do szlifowania jest w 100% metalowy i jest na nim 0% plastiku. Gwint urządzenia zaciskowego jest bardzo czysty i nie wisi podczas zaciskania ani podczas otwierania. Ponadto szczęki zaciskowe i łóżko zaciskowe są bardzo czyste i nie ma ostrych lub spiczastych narożników ani krawędzi od wylewania. Koło na gwintowanym prętu przeznaczone do ruchu do przodu i do tyłu podczas mielenia jest bardzo czyste i nie wisi, ponieważ jest spawane i łożysk kulkowych. Ogólnie rzecz biorąc, jest to super produkt dla warsztatu, aby ułatwić niewprawnym lub wykwalifikowanych rzemieślnikom wyostrzenie dłut lub ostrza do planowania. Na początku byłem bardzo sceptyczny co do samego sklepu i jego produktów, jak jeden był już bardzo często rozczarowany innymi Chinashops, takich jak Wish i Aliexpress. Ale kiedy przeczytałem w, zobaczyłem, że wiele produktów jest sprzedawanych i wysyłanych przez dealerów z Europy i USA, a dla wielu produktów maksymalny czas dostawy wynosił 3 dni. Zdecydowanie mogę polecić ten sklep i ten produkt do Ciebie, więc zamówiłem inne rzeczy o łącznej wartości ponad 359€. Alwo przekonuje siebie. Top Produkt. Top Shop Top App.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Solidnie zbudowany, choć nie ma instrukcji, by ustawić anioły to nie powinien być problem. Użyję tylko protraktora i wytnę kilka klinów pod kątem, które chcę wyostrzyć moje narzędzia. Dłuższe być w stanie naostrzyć freehand z powodu niepełnosprawności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 445
    • Ft9 198
    • Ft4 212
    • Ft1 988
    • Ft3 831
    • Ft30 203
    • Ft13 274
    • Ft19 249
    • Ft5 746
    • Ft15 332
    • Ft1 328
    • Ft3 980
    • Ft6 131
    • Ft7 664
    • Ft2 297
    • Ft9 623
    • Ft3 445
    • Ft13 274