Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(11)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    To naprawdę ładne i szybkie urządzenie. Wybrałem go, bo jest androidem. Chociaż jego interfejs nie daje najwyższej jakości wyglądu i wrażenia, to wykonuje swoją pracę dobrze. Możesz pobrać aplikację z rynku Android lub pobrać plik apk z usb. Jest to piękne i szybkie urządzenie z wieloma funkcjami. Nie płacę podatków, bo jest wliczony podatek.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Naprawdę 4 rdzenie, 4 giga RAM i 64 ROM. 11 android, działa na rynku zabaw. 4 USB. prędkość ROM około 20 MB/sec., podłączony mysz i Klava. Och jest przydatna rzecz dla śmiesznych pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dzień dobry, dostawa przyszła do mnie w porządku. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Mogę tylko polecić sprzedawcę. Na pewno będę zamawiał. Cóż, dziękuję ci za to. Dostawa na Słowację w ciągu 9 dni. Zásielkovňa kuriér

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dobry TV box, możesz pobierać aplikacje. Połączenie Wi-Fi nie było problemem, pilot działa na dwóch bateriach AAA. Złącza dostępne do połączenia można zobaczyć na pierwszym zdjęciu. Istnieje kabel do podłączenia do telewizora, adapter do gniazdka, pilot i instrukcja obsługi. Wiele portów USB i jest złącze do Memory Stick.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Otrzymałem produkt bez problemu. Ładunek dotarł za dwa tygodnie. Nie zapłaciłem dodatkowych trzech. Urządzenie ma wiele wejść USB w porównaniu z innymi. dobry motyw

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Dziękuję, szybka dostawa. Do zestawu włóż dodatkowy adapter (biały na zdjęciu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Dobrym produktem jest to, że jest to dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    To przyszło dość szybko, jeszcze go nie testowałem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    W porządku, wszystko w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 551
    • Ft19 913
    • Ft13 032
    • Ft18 781
    • Ft18 253
    • Ft19 548
    • Ft23 381
    • Ft13 938
    • Ft29 871
    • Ft14 270
    • Ft17 632
    • Ft14 180
    • Ft18 917
    • Ft13 274
    • Ft25 300
    • Ft34 153
    • Ft23 896
    • Ft29 871